Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 flash'da bir web sitesi yapıyordum fakat şöyle bir sorunum oldu, bu siteye bir loading ekranı yazdım, fakat, sitedeki sesleri loading ekranından önce yüklediği için, loading ekranından önce bir süre beyaz ekran gözüküyor, sonra loading ekranı geliyor sitenin. bunu nasıl düzeltirim? export ayarlarında, şunu şunu daha önce/daha sonra yükle diye bir ayar var mı? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sesler loadingden sonraki framelerde olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 @rakursi, öyle zaten, ki sesler loadingden sonraki frameden actionscriptle geliyor kütüphaneden. bu arada ilginç bi şekilde nete koyunca sorun yaratmadı, veya bende yaratmadı sadece. beleş web alanı veren bi yere koydum. siteyi de vereyim tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 karganın üstünü düzelt lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 karga kiprasmasin, bi de ingilizce olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 soruna cevap veremicem ama site hakkında bi görüş belirtmek isterim. kendine has bi havası var. fakat uzun kalınca insanın içine bir kötümserlik duygusu başgösteriyo. zaten finaller falan stres dönemindeyim. site böyle hayattan zevk almamı engelledi. ne blym depresyona falan girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 karganın üstü kıpramazsa, sanki rüzgardan etkilenmiyormuş gibi duruyor. bi de neden ingilizce olmasın, portfolyo sitesi. alexi üstünü düzelt derken? tüylerin haraketini? bi de karamsarlık konusunu müzik veya ses sağlıyor olabilir :D iyidir ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Hoş olmuş site,birazdan geliştirirsen daha güzel olur. Kargada da bir problem göremedim. Gayet rüzgardan tüyleri uçuşuyor gibi durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 teşekkürler :) site zaten bitmedi (müzik kısmı boş mesela), bi dönem sonra devam edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 E portfolyo sitesiyse soyle yardimci oliyim: Arrows above, and stones below, below ve above gibi seyler icin at demezsin. Ve Musics diye bi kelime yok, music yaz :) Onun disinda guzel dizayn, biraz daha buyuk yaparsan daha iyi olabilir kanimca, ve renkler cok ayni, arayuz kullanissiz kaciyo bu yuzden (oklari bulamadim hala) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 volfied teşekkürler uyarı için :D tamamlarken hallederim o problemleri. oklar dediğim şey, grafik menüsü 3 parça halinde, grafik menüleri arasında gezinmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 volfied in yazılar hakkındaki yorumu cok doğru olmuş bencede, bende bi öneri getirmek istiyorum, bi cerceve gibi bişey yaparsan daha hoş durabilir belki de, formatın böyle siyah background'la rahatsız edici bi ilişkisi var gibi geldi bana. bide son olarak teknik bi detay belkide ama grafik demişssin fakat grafik adı altındaki işlerin hepsi illustrasyon. o nedenle o isim daha isabetli olur diye düşünüyorum. yani tabiki grafik de doğru ama daha geniş bi anlamı var grafiğin bence. onun dışında neden çöl diye sorasım geldi biraz açıkcası. hani senin kendi içinde gerçekten bi anlamı var mı yok mu bunu sorguluyorum sadece. ama genel olarak başarılı buldum. eleştrilerim sert gelmemiştir umarım sadece yapıcı bi eleştri yazmaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Volfied said: E portfolyo sitesiyse soyle yardimci oliyim: Arrows above, and stones below, below ve above gibi seyler icin at demezsin. Ve Musics diye bi kelime yok, music yaz :) bu yuzden ingilizce olmasindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 animasyonları açınca falan arkaplan muzigi susmalı bence, karısıyo. animasyonlarda arkaplan siyah falan olmalı, beyaz goze batıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 teşşekkür ederim çok kişi ilgilenmiş tavsiyede bulunmuş :) @aegean: çerçeve konusunda kesinlikle haklısın. neden çöl? orta doğunun tadlarını severim (uzakdan severim gitmişliğim falan yok). grafik ismi konusunda da menu sayısını azaltmak istedim, ilerde başka bir türden görsel yaparsam yeni menu açmayayım diye. @aquila: e hallolmayacak bi sorun mu ki? olurda bi gün.. diye yapmak lazım, türkçe olması, ilerde "olur da bi gün.." ihtimali gerçekleşirse, dezavantaj olur @sintisyzer: siteyi beleş bi yere, resimleri de trafficden yememek için deviantart dan linkledim, ondan arka fon beyaz, zaten bu yüzden animasyonlar da gözükmesi gerekenden daha büyük gözüküyor. muzik susma konusunda haklısın. ey patiler! yardımlarınız için çok teşekkür ederim tekrar ve tekrardan. siteyi editlerken tavsiyeleriniz çok işime yarayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar