KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 iyide 1 item düşünce tüm raid birbirine girecek item için :D henüz aoc de raid yapmadığım için raid sistemini bilmiyorum ama her her adam için 1 defa raid yapicaksin her seferinde bir item gelicek tabii o da düşerse :D ölme eşşeğim ölme. kfg said: abi tamamiyle aktif olabilecek bir sistem degil zaten, oyle olsaydı bastan koyarlardı oyuna... o aoe olayı dert... onun dısında sorun yok... raid item'ları dusmeyecek tabii ki, oyle bes adam kesip tier set tamamlayacagınızı mı sanıyorsunuz ? artık uo'daki gibi player loot olmamasının sebebi zaten item'ların cok daha zor kazanılması... en fazla pot duser, ne biliym adamın inventorysindeki resourcelardan biraz duser o kadar... o point geyigini ben de sevmedim bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Oyun ne kadar dandik denirse densin, sırf şu seti Assassin'inin üstünde görebilmek için bile oyuna devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Eklenecek pek çok değişikliğe ait sayfa: http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=frontend.show&func_id=1050&template=inc_images&selected=1050&utm_source=newsletter&utm_medium=online&utm_campaign=Clan_of_Conan&utm_content=issue17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar