KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 iyide 1 item düşünce tüm raid birbirine girecek item için :D henüz aoc de raid yapmadığım için raid sistemini bilmiyorum ama her her adam için 1 defa raid yapicaksin her seferinde bir item gelicek tabii o da düşerse :D ölme eşşeğim ölme. kfg said: abi tamamiyle aktif olabilecek bir sistem degil zaten, oyle olsaydı bastan koyarlardı oyuna... o aoe olayı dert... onun dısında sorun yok... raid item'ları dusmeyecek tabii ki, oyle bes adam kesip tier set tamamlayacagınızı mı sanıyorsunuz ? artık uo'daki gibi player loot olmamasının sebebi zaten item'ların cok daha zor kazanılması... en fazla pot duser, ne biliym adamın inventorysindeki resourcelardan biraz duser o kadar... o point geyigini ben de sevmedim bu arada...
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Oyun ne kadar dandik denirse densin, sırf şu seti Assassin'inin üstünde görebilmek için bile oyuna devam edeceğim.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Eklenecek pek çok değişikliğe ait sayfa: http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=frontend.show&func_id=1050&template=inc_images&selected=1050&utm_source=newsletter&utm_medium=online&utm_campaign=Clan_of_Conan&utm_content=issue17
Öne çıkan mesajlar