Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makinamdan Catur cutur sesler geliyor

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Ben oyun moyun oynamiyali en az 5 ay oluyor
Hani oyundan kartlar yaniyor cok isinmistir desem olmaz.
lakin ole olsaydi bunu bile acamazdim
Ama mesela Internet Explorer i acarken veya baska bir windows icon unu acarken makinadan(hard diskten) catur cutur sesler geliyor aceb niedir??[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turk Fan klubu
Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar -
Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Sosyal ağlarda paylaş

Deepin sölediği doğru kırtt kırtt ise hard disk in çiziliyordur okuyucular sürtüyordur
Scan disk yap çizik bölüm varmı öğren[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

abi sesler tıka tıka tıka tıka şeklinde ritmik ve iç gıcıklayıcı ise bad sector var ve gitgide büyüyor demektir, eğer bir şeyin yere düşmesi gibi ise okuyucuya giden elektriği kesiyor anakart demektir ki bu da ani durumlarda bad sector yapar yani para biriktirmeye başla derim :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Sosyal ağlarda paylaş

fandan drrrrrrrrrrrrrrrttttttt diye ses gelir belki kabloların aşınmıştır ve kaçak yapıo olabilir içine açıp bi bak se[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fana böcek kaçmış olabilir , fanın içine tozlar dolarak bi müddet sonra balansını bozmuş ve ara ara sesyapmasına neden olabilir , ve seninde hdd yüklerken geliyormuş gibi algılamana neden olabilir.

İşlemci ve powersupply fanını üfle , saç kurutma makinasıyla bi toz al bakalım. Olmazsa tek tek dinle hepsini , bozuk olanı değiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redcap, 14 February 2004 01:31 tarihinde demiş ki:
Bence Towerrın içinde herhangi bir yere enaz 30 $$$ sıkışmış o ses yapıo gibime gelio :)

Hehee... espiriili çocuk seni :) Ama bence o ses hdd'deki ağır fiziksel hasardan geliyor (tecrübe) ve 30$'dan fazlaya patlar gibime geliyor.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...