sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 esmer,iyi giyinmeyi bilen,eğlenceli bir bayan arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 eline al sıkıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kamyoncu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 renkli güzel elbiseler falan giysin caz bossa nova falan dinlesin sakin sessiz hanım hanımcık olsun bi de hayran falan olsun bana ama başıma bir iş gelmeyecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 her şekilde gelir başına bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 etrafta hiç öyle bayan yok. artık aile yapımızın totaliter şeklindenmidir nedir sokaktaki her 5 dişinin 3 ü rockçı,punkçı.deli-dolu insanlar onlarda kendilerince ama benim bünyem kaldırmıyor.böyle hanım-hanımcık,klasik müzik dinleyen,hayatı çözmüş tribi yaşamayan,hoş sohbet bayanlara buradan açık teklif. olmazsa desti isdivaç a başvuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu seni yörüngeye yerleştirebilir açık teklif maçık teklif hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar