KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 PVE sunucularında kesinlikle teke tek düello yapmamıza izin verilmiyor. Yok efendim illa border kingdoma gidecekmişiz. Yahu önümdeki adama maç teklif etsem ne kadar güzel olur? Niye düşünülmez bu? Var mı aynı dertten muzdarip olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Border Kingdom'a nasıl gidilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 KalamarSevgisi said: PVE sunucularında kesinlikle teke tek düello yapmamıza izin verilmiyor. Yok efendim illa border kingdoma gidecekmişiz. Yahu önümdeki adama maç teklif etsem ne kadar güzel olur? Niye düşünülmez bu? Var mı aynı dertten muzdarip olan? ben de müzdariptim, onun için geçtim Fury'ye :P Şaka bir yana, eet kötü olmuş ama ilerde sanırım "duel" olayını çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 duello yapabiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ama pve sunucusu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yeni sistemle birlikte oyuna eklenen yeniliklerden birisi artık her serverda düello yapılabileceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ucunbiri said: yeni sistemle birlikte oyuna eklenen yeniliklerden birisi artık her serverda düello yapılabileceksiniz Ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?72,3314627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar