xieon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Beyler harıl harıl AoC arıyorum fakat pek vaktim olmadığından piyasaya bakamadım. Şartlarim: 1)Mümkünse İstanbul'dan olsun 2)Açılmamış olursa daha iyi olur ama açılmışsa da can salığı 3)Faiş fiyatlar isteyecekseniz hiç teklif vermeyin. Elinizde varsa ve satmak istiyorsaniz özelden konuşalım zaten İstanbuldaysanız buluşur elden satışı gerçekleştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertovic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dostum oyunu aldım ben pek begenmedim uygun bir fiyata sana bırakırım yalnız istanbulda degilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 xieon istanbuldayım içinde lvl 28 assasin var.Daha yeni aldım ama wowa dönücem.75 milyon istiyorum cd zaten 70 milyon.ilgilenirsen konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar