karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Arkadaşta samsung harddisk var adam formatlayacam dedi formatlayamıyoruz yahu. pek bilg den anlamaz diyorum bilgisayar açılırken harddisk setup a gir tuş yazar orda ona bas diyorum direk xp nin hödösü çıkıyomuş. Ms dos dan ya da xp den de formatlayamıyoruz çünkü zaten xp yi kullanırken formatlamaya çalışıyoruz... kısaca Samsung harddiski olan birinden yardım istiyoruz... şimdiden teşkür[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 up[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bilgisayarın markası ile alakası yok, windowsun kurulu olduğu partitiona format atmaya kalktıysanız normal olarak "hop kardeş burda ben varım" demiştir ... eğer başka bir partitionsa mesele, my computer a sağ tıklayın, manage a girin, orda harddisklerle ilgili bir bölüm olması lazım ordan çok çok daha rahat bir şekilde halledilebilecektir kanaatindeyim ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 abi xp nin olduğu da abi yani xp nin olduğu yere format atmak yasak mı? normalde benim Seagate Harddiskimde bilg açılışında f4 e basınca ayarlara giriyo orda da low level format var oldukça da içinde ister xp olsun ister hakan şükür format atıyo drive a... samsungda böyle bişey yok mu abi sinir oldum ya[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 dosya sistemi fat ise bilgisayar acılırken biosa girin boot sequencede ilk sıraya cdromu alın sonra win98 cdsi ile bilgisayarı acın gelen ekranda cdrom destegi ile baslatı secin dos ortamında format c: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: karpuz, 13 February 2004 16:14 tarihinde demiş ki: abi xp nin olduğu da abi yani xp nin olduğu yere format atmak yasak mı? normalde benim Seagate Harddiskimde bilg açılışında f4 e basınca ayarlara giriyo orda da low level format var oldukça da içinde ister xp olsun ister hakan şükür format atıyo drive a... samsungda böyle bişey yok mu abi sinir oldum ya o senin bahsettiğin şey tahminen arkadaşında da vardır, harddiskin değil anakartın bios menusu çünkü o :) ya şöyle düşünelim, normal bir ruh haline sahip bir insan, "abi kal öle kafanı uçuracam şimdi" denildiğinde, "hadi len" demez mi ? windowsta onu diyor işte çünkü kullanıcısına güvenmiyor :) kaldı ki, diğer arkadaşların dediği gibi bir tane açılış disketi yeterli bu iş için, hele ki format sonrası tekrar xp yüklenecekse gerek bile yok direk xp cdsi ile açın orda format neyin var zaten ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 abi o bios setup değil... bende bios setup ayrı harddisk setup ayrı... herneyse söylediklerinizi yapcam[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bir Linux boot-root disketi veya Linux CD si ile boot edin, fdisk yapın. Sonra istediğiniz yerden formatlarsınız.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 norton system works 2003 varsa cd den boot verin. boot from ntfs var orda. basın formatı ordan :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 low level formatı önermiyolar bad sector oluşturabilir diye okumuştum. ayrıca xp cd siyle açıp formatlamak istediğin partitionı silip yeniden yaratırsan da aynı kapıya çıkar[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar