oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 1 haftadır ankaradaydım eve geldim şimdi.. (ne bahtsız adamım ya) lcd monitörüm açılmıyor.. tuşa basıyorum, benq ekranı çıkıyor sonra geri kapanıyor monitör. beklemeye falan de geçmiyor. güç bi anda gelip geri gidiyor. sorun ne olabilir? servise mi yollamam gerekecek :( monitör benq fp71g+ bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ekran kartında olmasın sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hayır, çünkü monitörün bağlantı kablosunu çıkardım sadece güç kablosunu takıp denedim. değişen bişe olmadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 monitorun baglantı kablosunu cıkarman bişeyi degistirmez fistanın dedigi gibi ekran kartında olabilir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ekran kartının diğer çıkışını dene, o da çalışmazsa başka bi ekran kartı bulup dene veya senin ekran kartına başka bi ekran takıp dene. sorunun nerde olduğunu kesin olarak böyle anlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ya ekran kartı diyosunuz ama.. şimdi montitöre bişe bağlı değilken monitörün bekleme durumuna geçmesi gerekmiyor mu? ama geçmiyor bu alet. yeşil yanıyor sonra ekran çıkıyor geri gidiyor.. power lambasının turuncu yanması gerek bekleme durumunda da.. o da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 evet monitör bulup denedim. malesef monitör gümlemiş.. nesi var bilemiyorum tabi. garantisi var ama faturası kayıp. faturanın yeniden çıkması için ablamın mardinden ankaraya gitmesi lazım. onun yerine yeni monitör alırım herhalde.. :( çok pis yan bastım yav.. neyse yeni bi konuyla geliyorum monitör tavsiyesi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar