yuwi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Fazla uzatmak istemiyorum oyun hoşuma gitmedi Izmir içi elden satış yapılacaktır fiyat 45 ylt (pazarlıksız) herşeyi duruyor ilgilenen arkadaşlar pm den yada burdan ulaşsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben istanbuldayım ama izmirden bi arkadasım varmı suanda ögreniyim ben almak istiyorum eger kutuysuyla satıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Aynen kutuluysa ve kargo yapıyorsan 40 lira veririm kargo benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 dedigim gibi izmir içinden satmak istiyorum bi arkadaşınız falan yokmu izmirde ? ona elden vereyim kutusu herşeyi yerinde oyunun gayette tahrip edilmemiş bi halde account name ve passwordde yaratıldı sadece 4 kere falan girdim oyuna lvl 8 necro war o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben bakıcam arkadasım varsa alıcam 45 e işte yoksa kaçırmıs olcam üzülcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Account duruyormu hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 duruyor dahada bedava oynama süresi war 20 gün falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 40 a düşürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aylık fee kaç lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 12 euro sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 istanbul içi olsa kaçırmaz alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 istanbulda olur ya olmadı kargolarım kargo alıcıdan olmak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kargo ne kadar olur ki?bende alabilirim yani..adana olarak soruyorum kargoyu bu arada yani 20-30 da ona bayılacaksak alamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 100 ekran plazma bile adanadan istanbula 30 ytl olmaz kargo asdf. en fazla 7.5 ytl verirsin kargoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ne bılım ...m kadar zarfları 5-6 ytl ye alıyorlar şirketten yollarken boyuta gore oranlamamak lazımmıs demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 up yaw alıcı warmı yokmu yoksa vallaha çöpe atıcam o kadar sinir yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar