Aaabii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bunlar kullanabileceğin skiler olarak aciliyorlar ve basitce "basıyosun oluyo" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bna cok zor geldı bu oyun yaa kemıklerım agrıo oynarken resmen anasını satım, bırakım ben yol yakınken ıyısımı :( cok tesekkurler yınede destegınız ıcın arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ac bı caster class, demo falan, combosu falanda yok, koy buyulerın kısa yollarını elınle basabılecegın bıryerlere oyna.. yada oyundakı controls tan wasd kosma tuslarını koy klavyenın en ortasında bır yere u h j k gıbı, etrafındakı bos tuslarada buyulerı koy, elını hıc kaldırmadan basabılecegın neredeyse 10 tane tus olur, vakıt gectıkce alısırsın.. pes etme derım. bu olay solaklıktan cok bıraz kolaya kacma gıbı geldı bana.. 1 saat kendını kassan alısırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abicim sen gel dogan pve serverine banada burda pm at lvl 5 bittiginde ve tortage giris yaptiginda direk kasariz beraber istersen bende yeni char acarim. 56 oldum cok canim sikiliyo grindden zaten. 1-20 zaten 5-6 saat alir daha fazla almaz, zaten yarisini gece vaktinde yapicaksin ki single player o cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bence sen wow oyna al bi hunter yolla peti sonra dön arkanı kos adam ölür o sırada :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar