Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Beyler bu oyunu oynuyorum grafikte sorun oluyor menüler gidip gidip geliyor bu sorunu yaşıyan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 up be kardeşim up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 2. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bu sıra oyunlarla ılgılenmedıım ıcın bılemıcem :) o yusden regresh olsun maksat hade bakem...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ben yaşamıyorum ama oyun tek kelimeyle gereksiz sıkıcı bayıcı ve daha bir çok kötü söz söyleyebileceğim bir oyun yani düzeltmeye filan kasma bırak çöpe at cd yi olsun bitsin :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar