kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ICQ'da mesaj atıyorum gönderilince aniden icq hata veriyor xp de kapanıyor nedir bu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sorun icq nun versiyonundan olabilirfarkli versiyonlar dene gerekirse yeniden yükle derim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 icq için proxy arıyosanız: www.icq.kurumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 icq'yu baştan kurdum düzelti bu sefer de explorer e çift tıklıyorum açılmıyor my computer den bağlanıyorum nete allahım ya elektrikler sapıttırdı makinayı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bas formatı gitsin (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 basıcam zaten en yakın xp cd sine ulaşim..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar