Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Eveeet sonunda penguen efendiyi bilgisayarımıza yüklediiik. ekran kartı ses kartı felan herhangi bir sorun yok Şimdi bana kıza ve öz bilgilerle linux u tanıtacak bi döküman lazım.yani kernel nedir? nası program yüklerim? modemimi nasıl tanıtırım? internete nası bağlanırım??? açık olan progrmlar neler? az biraz teknik, az biraz pratiğe yönelik güzel bi tutorial önerebilir misiniz?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 belgeler.org linux.org.tr burdaki dökümanları okumanı öneririm tabi ilk aşamada anlayabilirsen ben çoğu şeyi denemeden anlayamıyorum sırf okuyarak şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Gelecek Linux, Görkem Çetin'in Gelecek A.Ş. den ayrılması ile sonlandırılmış bir projedir.. RedHat üzerine kurulmuş bir Linux dağıtımından başka bir şey değiltir Gelecek Linux. Özellikle Türkçe desteği bir hayli gelişmiştir. Bir URL de ben vereyim : www.google.com/linux[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar