Horizon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ruslar kaçamak için geliyor kısmı çok başarılı özellikle. O linke bakın :p Bir de bir haber vardı , sanırım onu da hürriyet vermişti. SOrun haber değil başlığı idi. Diğer haber siteleri eurovision yarışmasını , erotik show diye nitelendirmişti çoğunluğun bayan olup seksi kıyafetler giydikleri için. Yanlış olmasın sanırım hürriyetinde başlık ama çok bombaydı Eurovizyonda SEX SHOW idi. Ben demiyorum başka bişey adamlar ga ze te ci. Ben yarışmada kimsenin cinsel ilişkiye girdiğini görmedim ama başlığı atan heralde görmüş ya da bilmediğimiz birşeyler biliyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben de YNÖ ile Akp arasındaki ilgiyi arıyorsun demedim ki, öyle bir duruma geldiniz/geldik ki eskiden de olan normal şeylerde gözünüze/gözümüze batar oldu. Söylediğim sadece abartmayın/abartmayalım idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hurriyet, Yaşar Nuri Öztürk'e jest yapmış. Daha önce Yılmaz Özdil Hurriyet'e geçtiğinde de aynı şekilde halka lanse edilmişti. Bunda kötü birşey yok bence fazla büyütmüşsün ancak ülkede bir değişim olduğu sabit. Bu değişimi hiç değilse akıntıya kürek çekerek yavaşlatabilecek birisidir Yaşar Nuri Öztürk. Bu yüzden de yobazlar tarafından sevilmez. Hızla değişim içerisinde olan halkı doğruya yönlendirmek içinde Hurriyet gibi çok okunan bir gazetede olmasını olumlu buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar