DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Kurtar BENİ! Ateşlerde Adimlarim Her yerde yangınlardayim Sevgi adina yagmurum ol Ateşlerden Kurtar beni Ben zincirlere mahkum Sevgi duvarına zincirlenmişim Sevgilim Kurtaricim ol Zincirlerden Kurtar beni Sensiz Savaşlardayim Kendi içimde haykırışlardayim Sen duyulmayan sesim ol GÜRÜLTÜLER İÇİNDEN KURTAR BENİ!! [[[ D.D. ]]][signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Arkadaşlar Yorumlarınızı istesem çok mu ayip olur Bu şiire bir kaç yorum istiyorum İlginize Şimdiden Teşekkürler[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 içerik bakımından güzel![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 zeyir beyendi[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 son mısra hariç beendim ama orası bi acaip geldi "gürültü" olmamış bence..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Sagolun Dostlar. Yorumlariniz İçin Sagolun (Herkezinkini Bekliyorum HALLA istiyorum Belki yarişmaya sokcam o yüzden )[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar