sQu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Selamlar, elimde Fury serverinda lv80 hox bulunmakta. PVE'de guildimize tank/healer lazım oldugu icin, karakteri acmis fakat memnun olmamis biri varsa degistirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bu kadar zamanda 80 kastı isen 1 haftada da 75 pom rahat kasarsın. tank solo keserek biraz daha zorlanabilir lvlingde ama deli olma derim ben :) edit gec gordum pvp pve server muhabbetini de sen de yazmamıssın ama hangi server oldugunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 fury yani pvp oluyo ya raid/dungeon falan derken kasamiorum ki yeni char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 arkadas aynı server'da istiyor sanırım, PVE derken dungeon'lardan bahsetmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tekrar kasarım diyosan bende lvl30 pom var :) degısebılırım.. bı 50 lvlcik daha kasman lazım iste .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hele bi 75 olalımda sıkılırız elbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar