Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aoc pvp clan


sadATS2

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar daha once bı yerlerde yazdıydım, ama yavastan organıze olmaya baslayabılırız artık dıe dusunuyorum.

kurdugumuz clanda kı yas ortalaması 35 cıvarı, dınazorlar dıyarına hos geldınız :)

su an ıcınde 7 8 kısı bulunan bır klan ve hızlı bı sekılde grındle beraber pvp ye devam edıyoruz.(gang degıl)forumlara bır kac gundur bakmıyordum ama oyuna yenı baslayanlar goruyorum farklı bır alternatıf olabılır dıye bı mıktar bılgı vermek ıstedım.

guıld chatımız pek keyıflı degıl ole sakır sukur yazı yok yazana kızmıyoruz ya su an yok. genelde ventrılo serverdan konusmayı tercıh edıyoruz malum pek cok guıld gıbı.

oyunu oynayan hepımız calısan evlı veya bekar cocuklu tıplerız ıste o yuzden oyundan maks keyfı almak 1 cı hedef.

klan ısmı olarak warblade veya hilal isimlerini kullanmaktayız zaman zaman. henuz tam karar veremedık ısme her ıkı ısımde nostaljısınden dolayı cekıcı olmakla beraber yenı gelenlerle bırlesıp bı karar verecegız.

pve ıcın sızlere bı soz vermemız soz konusu degıl eskıden oldugu gıbı musaıt olunca musaıt oldugu kadar pve ye varız ve yapacagız ancak soledıgım uzre pvp ye her daım hazırız.

klas secımı soz konusu degıldır. ınsan secımımız var sadece o yuzden, sevıyenızı ortaya koyabılecek huzuru bozmayacak ama kan gordumu dellenecek tıplere kapımız acıktır.

pvp de daldıktan sona olmadı deyıp kacanları sevmıyoruz, gangcılerı sevmıyoruz, bız su kadar kısıyız sızı keserız dıyenlerıde sevmıyoruz. karar alıp sonuclarına katlanan adamlarla bırlıkte eglenıyoruz.

conan dıyınce aklımaza sadece kafa koparmak gelıyor, sanırım su 1 aylık suredede bunu bıraz olsun anlatabıldık.

guıld koyune zarta zurta gelınce hımmm evet zamanla olacaktır ama bız cımmerıalıların pek sehre ıhtıyacı yok sırf eglence olsun dıe ılerde belkı bızede saldırırlar dıe bı yer yapabılırız.

gordugunuz uzre oyunda ve clanda hıc kımsenın bırbırıne verdıgı bır soz olmamakla beraber. verebılecegımız tek soz bırı sızı keserken sızı yalnız bırakıp kacmayacagımızdır. oleceksek beraber keseceksek beraber.

crom en cok kesenı severmıs.

server furry

iletisim
sadness,helsing,arnavisca,kayra (ingame)
baska zaman rahatsız etmeyın calısıyoruz.
bıde hanımların onlıne oldugu saatlere (kı en cok benım) dıkkat etmemız gerekıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadATS2 said:

bıde hanımların onlıne oldugu saatlere (kı en cok benım) dıkkat etmemız gerekıyor.


haydi hanımlar aoc ye diyesim geldi :)

swg günlerindeki düşman komşular burada ayrı kaldık , başarılar ve iyi oyunlar , oluşumunuz da hayırlı olsun vatana millete. cromdan selamlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SWG'den beri buraya mesaj atmamıştım, AOC bahanesiyle bir iki satır da ben yazayım ..

Diğer Türk guildlerindeki veteran arkadaşlar bizi tanırlar, geçmişimizde SWG, EQ2 gibi tecrübeleri bulunan, yoğun iş hayatının stresini PC başında hobileriyle atmaya çalışan, vakit darlığı sebebiyle bu tür oyunları hardcore oynamak zorunda kalan bir ekibiz..

Günlük hayatta da görüşen tipler olduğumuz için ingame mevzular uzamaz, logout ile kapanır,dolayısıyle büyük guildlerdeki çekişme vs. bizde olmaz,keyfi gelen solo takılır, keyfi gelenler grup yapar, herkes bir barbar gibi takılır,doğal rp yaparlar..Ancak PvP sunucuda açmış olmanın gerekliliğini herkes takip eder, biri diğerini pvpye çağırıyorsa quest yapıyorum gelmem demez,fair kesilince kimse zırlamaz, ganklenirse öfkelenir ama ganklemez, şehir suruydu duvarıydı pek takmaz, intikamını mutlaka alır (SWG'de Hilal şehrini rebellerden bu ekibin koruduğunu bir hatırlatayım Turk tagı altında :P )vs vs vs..

Casual oynarım,kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım, çoluk çocuk gibi zırlamam diyen aklı başında herkesi Crom'a tapınmaya davet ederiz.. :))))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Furry serverındayım. Lvl 34 Bear Shaman.

Bir türk guildine girmiştim ancak gchatde küfürlü konuşmalar oluyordu bu beni rahatsız eder. (O guilddeki arkadaşlar için yanlış anlaşılma olmasın, küfür iyidir-kötüdür demiyorum bana uymaz diyorum.) Sizin bu konudaki guild politikanız nedir.

İngilizce bilmiyorum bir guilde girme amacım birincil olarak türkçe konuşmak ve çeşitli konularda yardım alabilmek. Gelin bu adamı kesemedim siz kesin şeklinde değil, sorularıma cevap şeklinde.

Gchat politikanız bana uygun ise gelip sizlere katılmak isterim. (Şu aralar Euro2008 sebebi ile fazla online olamıyorum en yakın zamanda ingame görüşmek üzere.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pek kufur edenemız yok ama kan govdeyı gotururken bısıler kacabılır tabı agızdan. buradakı adamların hepsı bırbırını tanıyo zaten o yuzden pek ole kapısacak bıseyımız yok bızım
dedıgım gıbı su an 7 8 kısılık bı grup oldugumuz ıcın ole aktıf bı guıld chatımızde yok genelde ventrıloda muhabbet edıyoruz. kulaklar yorulunca yada ıste arada kullanıyoz.

kufur hos bısı deıl tolere edılmez. ama maymunun bırı sıze dalıp ta delı ettıyse agızdan bısıler kacabılır o durumdada dıngınlıgı bulmak bızım gorevımız.

bız ıngılıze bılıyozda hepımız turkuz aramızda konusmamızı gerektırcek bısı olmuyo.
dusunursen evet bırlıkte yola cıkabılırız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
keşke olsaydık aynı serverda=) seni hiç kesememiştim belki burda keserdim nihaha =D


ah be babcım oyun baslamadan bı yalvarmadıgım kaldı sıze gelın buraya eskı gunlerdekı gıbı keselım kesıselım dıe. ama kısmet olmadı. neyse eskı tadları laftada olsa yasamak gusel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...