MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bir Türk'ü Nasıl Tanırız? - Otobüs kırmızı ışıkta durduğunda kaptan kapıları açsana sözü kesin bir Türk den çıkmıştır. - İlk defa bisiklet aldığınızda arkadaşlarınız "versene bir tur atiim, amma da adi herifmişsin ha versen nolur yedik mi bisikletini" diyorlarsa istisnasız Türktür. - Cep telefonuna kız arkadaşlarının isimlerini erkek ismiyle kaydeden birisi her ihtimale karşı tedbirini almış bir Türk delikanlısıdır. - Şarkı söylerken sözlerini değiştirip küfürlü sözler kullanarak söyleyen birini görürseniz paniğe kapılmayın. O akli dengesi yerinde, neşeli bir Türktür. - Yeni birşey icat edildiğinde (ankesörlü telefon, jetonlu kola dolabı...) bundan beleşe nasıl faydalanabiliriz deyip gecelerce uykusuz kalan biri bizim has be has elemanımızdır. - Bir başkasına gelen mektup zarfı, telefon faturası gibi şeyleri yırtmadan eğip bükerek içindeki şeyi öğrenmeye çalışan biri kesinlikle bir Türktür. - Yollarda sellektör ile anlaşabilen hatta abartıp geyik yapabilen birilerini görürseniz sağa çekip yol verin çünkü onlar Türk sürücüleridir. - Bisikletin arka tekerleğine kutu kola veya pet şişe koyarak motor sesi çıkaran biri bisikletine karizma yapmış bir Türk çocuğudur. - Bilgisayar satıcısına "bu bilgisayar Cine 5'i Teleon'u çözüyor mu" diye soran birini görürseniz o kişi teknoloji meraklısı bir Türk'tür. - Temizlik yaparken bir sürü temizlik maddesini birbirine kattığı için gözleri yanan elleri şişen hatta zehirlenip hastanelik olan biri tabi ki ortalığı silip süpüren bir Türktür. - Şehirler arası yolculukta otobüs hareket halindeyken direksiyondan direksiyona atlayarak şöför değiştirme becerisini ancak bir Türk gösterebilir. - Çocuğuna fazla zarar vermesin diye kolasına su katıp çocuğuna içiren biri öz be öz Türk annesidir. - Kullanılmış permatikleri kireçlenen camları kazırım düşüncesiyle atmayıp saklayan biri tereddütsüz Türktür. - Ancak bir Türk başkası hastalanınca " hemen hastaneye gitmelisin, ihmale gelmez" diye nasihatte bulunup da kendisi hasta olunca hastaneye gitmeyip "benim bişeyim yok üşütmüşüm, geçer deyip kocakarı ilaçlarına başvurur.(Sarımsağı orana burana sür, mısırın püskülüne ye bişicin kalmaz) - Arabasının geri vitesine bebek ağlaması, "Üsküdara gider iken aldı da bir yağmur" gibi melodileri taktıran biri tartışmasız bir Türktür. - Yabancı bir yerde tuvalete gittiğinde musluğu sonuna kadar açıp (olası bir sesi ört-pas etmek için) işini öyle görüyorsa o tabiki bir Türktür. - Koyu bir muhabbette ağzına gelen her türlü küfürü ulu orta eden ve aynı muhabbetin içinde birisine hakaret edecekse de "afedersiniz" deyip hakaretini ediyorsa o kişi nezaket kurallarına riayet eden bir Türktür. - Lavabodaki musluğun ucuna 10cm lik bir hortum takıp suyun akışını değiştirmeyi becerebilen kişi bir Türktür. - Aldığı kıyafet dar ise kullandıkça bollaşır, bol ise yıkadıkça çeker diyen biri kesinlikle bir Türktür. - Matik deterjanı bittiğinde sabunu dilimleyip veya rendeleyip çamaşır makinesine atma fikrinin patenti tabiki bir Türk ev hanımına aittir. - Lokantada bir tas çorbayı kaşık kullanmadan bir sepet ekmekle yiyen birini görürseniz usulca selam verip geçin çünkü o kişi bizim has be has adamımızdır. - Yemek yerken üzerine döken birisi yağın izi yıkandıktan sonra çıksın diye hemen tuz döküp ovalıyorsa o kişi pratik bilgilere önem veren bir Türk'tür. - Yattığı yerden ayağıyla T.V. kanallarını değiştiren biri kesinlikle rahatının bozulmasını istemeyen bir Türk'tür. - Kulağı ağrıyan bir çocuğun kulağına süt damlatarak iyileştirme fikrinin patenti tabi ki bir Türk'e aittir. - Gazete aldığında sadece başlıkları ve kısa yazıları okuyup bir kenara koyuyorsa hatta gazeteye aboneyse, hiç okumayıp evin bir köşesinde biriktiriyorsa o kişi kesin Türk'tür. - Tang gibi tozlu içeceklerin bir paketi 1 lt suya koyulduğu halde paketin tamamını 2 lt lik sürahiye koyup sonra da tadını beğenmeyen biri bir Türk'ten başkası olamaz. - Sigara içmenin cezası olduğu kapalı alanlarda uyarı tabelasını ve ceza bedelini gördüğü zaman sigarasının dumanını etrafa üfleyerek "tamam. gelip alsınlar kaç paraysa veririm. Kaçmıyorum ki olum buradayım" diyorsa o kişi tartışmasız bir Türk'tür. - Yıkadığı iç çamaşırları, çorapları, mendilleri balkona asıp kurutmak yerine kalorifer peteğinin üzerine koyup kurutuyorsa o kişi tabii ki bir Türk'tür. - Ancak bir Türk nezle gibi bir hastalığa yakalandığında "bir aspirin içip iyice terlediğim zaman bişiciğim kalmaz" diye düşünür. - Ancak bir Türk ağzında leblebi tozu varken konuşmaya çalışıp boğulma tehlikesi geçirebilir. - Pamuğun içinde fasulye yetiştiren birini görürseniz bilin ki o bir Türk öğrencisidir. - Kalabalık bir meydanda yürürken kendisine biri yanlışlıkla çarptığında çarpan kişiye ters ters bakıp "ipini koparan dışarı çıkmış kardeşim" diyen biri kendisinin de o kalabalık içinde olduğunu unutmuş bir Türk'ten başkası değildir. - Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaştığınızda belinizden sıkıca kavrayıp kaldırmaya çalışıyorsa o kişinin sizi çok özlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 mauhauhaauhaua kolaya su katanı da ilk defa görüorum:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Günde bir litreden fazla kola içtiğimden bizim evde biri dolapta duran açılmış kolalara çaktırmadan su koyuyo ama bulursam çok kötü yapacam.. :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 iki tanede ben ekliyim Kola fanta şişesine açık deterjan doldurtup ewdekilerin bulup ahaa negüzel gola içeyim demesi sonucu hastanelik olmak sadece türkiyede görülür. Kesici delici türden (aslında ne olduğu farketmez) birşeyi eline geçirip arkadaşının bacak arasına mpupuuu gibisinden öpücüğe benzer ses çıkararak şaka yapanda sadece türktür..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bende ekliim.. Radyoaktifmaddeleri süpürgeyle itmek sureti ile ondan korunduğunu zanneden kesin bir türktür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 - Yıkadığı iç çamaşırları, çorapları, mendilleri balkona asıp kurutmak yerine kalorifer peteğinin üzerine koyup kurutuyorsa o kişi tabii ki bir Türk'tür. Kışın özellikle yağmurlu havada yıkadığı çamaşırları kurusun diye dışarı asan da bir lazdır..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ya acaba bu tür şeyler sadece Türklere özel midir?Yane ne bilem şöyle Yunanın,İngilizin,Fransızında böyle kendi aralarında yaptıkları bizim gibi yazdıkları şeyler yok mudur?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Eh var ki zaten zaman zaman gazetelerde de yazıyo bunlar.. Bunlar bize has olanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kendi kendini kötüleye bilen kendiyle dalga geçebilen çok nadide bir ırkızda onun için hep böyle abuk şeyleri Türk'ler yapıyor. Bide bunları okuyup lol harika olmuş ehuheuheua çok iyi falan diyerek kendi ırkını ayaklar altına alma kabiliyeti de bitek Türk'ler de var. Bunlarda bizim en önemli özelliklerimiz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Yoo ben diğer ülkelerdede gördüm.. Adamlar kendileriyle çok rahat dalaga geçebilio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: nedanko, 13 February 2004 13:17 tarihinde demiş ki: - Şarkı söylerken sözlerini değiştirip küfürlü sözler kullanarak söyleyen birini görürseniz paniğe kapılmayın. O akli dengesi yerinde, neşeli bir Türktür. ahahah :D[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bir de karşılıklı ırk atışmaları var onlar güzel olur aklıma gelmedi şimdi ama irlanda-ingiltere falan arasında baya komik şeyler var bir de italyanlarla ilgili bir flash vardı ya yaz boyu kaç topic açılmıştı :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yabancı bi ülkedeyseniz trafik ışıkları kırmızıdan yeşile geçtiği AN yani 0.24 sn gibi kısa bi sürede arkanızdan bir korna sesi duyarsanız inin kucaklayıp öpün vatandaşınızdır çünkü (gerçekten de türkiye'de en çabuk gerçekleşen şey yeşil yandığında kornaya basılmasıymış bi araştırma sonucu bulunmuş bi gaztede bi de dergide okumuştum) [signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 13 February 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Valla yazı güzel hangilerini yaptım bi bakalım :) - Otobüs kırmızı ışıkta durduğunda kaptan kapıları açsana sözü kesin bir Türk den çıkmıştır. - İlk defa bisiklet aldığınızda arkadaşlarınız "versene bir tur atiim, amma da adi herifmişsin ha versen nolur yedik mi bisikletini" diyorlarsa istisnasız Türktür. (yapmadımda bana sölemişlerdi aynısını hehhe) - Cep telefonuna kız arkadaşlarının isimlerini erkek ismiyle kaydeden birisi her ihtimale karşı tedbirini almış bir Türk delikanlısıdır. (2 kere yapmıstım) - Şarkı söylerken sözlerini değiştirip küfürlü sözler kullanarak söyleyen birini görürseniz paniğe kapılmayın. O akli dengesi yerinde, neşeli bir Türktür. (arasıra yaparım ama kendi kendime mırıldanırım biraz neşem yerine gelsin diye) - Yeni birşey icat edildiğinde (ankesörlü telefon, jetonlu kola dolabı...) bundan beleşe nasıl faydalanabiliriz deyip gecelerce uykusuz kalan biri bizim has be has elemanımızdır. (jetonlu ateriler e jeton büyüklügünde ve agirliginda madeni para atmistim) - Bisikletin arka tekerleğine kutu kola veya pet şişe koyarak motor sesi çıkaran biri bisikletine karizma yapmış bir Türk çocuğudur. (ilkokuldayken baya bi yaptiydik) - Şehirler arası yolculukta otobüs hareket halindeyken direksiyondan direksiyona atlayarak şöför değiştirme becerisini ancak bir Türk gösterebilir. (tanık oldum) - Kullanılmış permatikleri kireçlenen camları kazırım düşüncesiyle atmayıp saklayan biri tereddütsüz Türktür. (atacagim disfircasini ufak aletleri temizlerim diye sakladim) - Yabancı bir yerde tuvalete gittiğinde musluğu sonuna kadar açıp (olası bir sesi ört-pas etmek için) işini öyle görüyorsa o tabiki bir Türktür. (ehah 2 kere yaptiydim :P) - Aldığı kıyafet dar ise kullandıkça bollaşır, bol ise yıkadıkça çeker diyen biri kesinlikle bir Türktür. (hep derler zaten) - Yemek yerken üzerine döken birisi yağın izi yıkandıktan sonra çıksın diye hemen tuz döküp ovalıyorsa o kişi pratik bilgilere önem veren bir Türk'tür. (yaptim valla herkes yapiyo) - Yattığı yerden ayağıyla T.V. kanallarını değiştiren biri kesinlikle rahatının bozulmasını istemeyen bir Türk'tür. (kumanda bozuksa bastonum var cocukluktan kalma onunla yapiyom) - Yıkadığı iç çamaşırları, çorapları, mendilleri balkona asıp kurutmak yerine kalorifer peteğinin üzerine koyup kurutuyorsa o kişi tabii ki bir Türk'tür. (normal bisi hava yagisli ise nereme asicam baska) - Pamuğun içinde fasulye yetiştiren birini görürseniz bilin ki o bir Türk öğrencisidir. (e bu odev zaten :p) - Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaştığınızda belinizden sıkıca kavrayıp kaldırmaya çalışıyorsa o kişinin sizi çok özlemiş bir Türk olduğundan emin olabilirsiniz. (muhahah, valla cocukken akraba ziyaretinde olurdu)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 helal olsun valla türkleri iyi biliyo adam :)[signature][hline]Etheria HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bir Turku yanından gecen bir kadina bakarak anlarsin. Erkek zaten malum neden baktigi , bi kadindan ne giymiş uzerindekilere bakmak icin bakar kolay yani. :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: nedanko, 13 February 2004 13:39 tarihinde demiş ki: Bende ekliim.. Radyoaktifmaddeleri süpürgeyle itmek sureti ile ondan korunduğunu zanneden kesin bir türktür.. bknz. bayram efendi :)[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 la gaçın la uranyum var gaç :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pilsiz, güneş ışığıyla çalışan elfenerini bulan tabii ki de bir laz dır...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 lazlar bu tip olaylarda adeta dehalar zihni sinir nereliydi bilen var mı?[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: regulus, 13 February 2004 14:24 tarihinde demiş ki: la gaçın la uranyum var gaç :) Hehe komik olurdu be tipik bekçi ve hizmetli modeli :) "Yavrum ben daha buraları yeni sildim çabuk basmadan geç..." :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yol kenarında bağırsaklar,içorganlar,kan birikintileri görürseniz şaşırmayın.muhtemelen kurban bayramına rast gelmişsinizdir.o iç organlarda normalde temiz şartlar altında kesilmesi gereken ama türkiyede olduğu için dağda bayırda gırtlaklanan bir hayvana aittir.o hayvanıda kesinlikle klasik türk magandalarından biri kesmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 saçma.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kendinle dalga geçebilmek bir erdemdir.[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hoş[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar