onuray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hayattan bıktığınız,kimi kötü olayların olduğu,bittiğinizi hissettiğiniz,hayattan nefret ettiğiniz anlarda neler yaparsınız?Merak ettim sadece...[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Garip gelebilir ama Street Fighter serilerini oynarım stress atmak hıncımı çıkarmak için.[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
onuray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben kapı,duvar,yastık,yatak ne bulursam yumrukluyorum ama 3 parmağım kırıldı 1 kere bilekten çatlattım,tavsiye etmem..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben Kendimi Bir odaya kapatık Tütsü Mum Kokulu ne varsa Yakıyorum En Koyan sezen Aksu Onur Akın Fln Filan Şarkıları Açıyorum Kendimi tam anlamıyla Kopartıyorum Ondan sonra sabah Kalkınca Ne oldugunu unutuyorum İlginç Bir yöntem Kokudan ola bilir veya Efkari ne kadar Çok İçine alırsan Ondan o kadar çabuk kurtulursun Tavsiye Edmiyorum Sonra 2 gün gözlerim agrıyo Uykusuzlugumu atamıyorum[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
onuray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Kimseye tavsiye etmem tabi de alkol sanırım vefalı dostum oluyor genelde..Komaya girdiğim geçen sene..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Çevreye yumruk atardım fakat kendime zarar vermekten başka bişeye yaramıyor.Kendimi evden dışarı atarım.1 saat yürüyüp marketten bir kola falan alıp eve giderim.Rahat oluyor.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza?
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 aslında dresquin gibi yaparım önce yürüyüş sora cafe kulağımda da What About you-Everyday is a winding Road tamami ile seni tekrardan gülümseten bir şarkı herkese tawsiye ediorum[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bugün öyle bir gün... :( sabahtan beri okuyorum...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 1 doz yürüyüş uzuncana rüzgarlı bir zamanda rüzgar tüm düşüncelerini alıyor vede uzun yolda epey düşünme fırsatın oluyor 1 doz tütsü 1 doz my immortal(especially for aşıks) 1 dozda herşeyi kafaya takmama benim yöntemim[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 gazete, dergi, forum, kitap, comic... ne bulursam.. çikolata krizi gibi ve hala gecmedi ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 direkt muzik dinler sonra biraz dolasir eve gelir Cem yilmaz serilerini izlerim .:p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Daishu durusuna gecer 10 kez nefes alır rahatlamak amaclı da bır duvara ellerımın ıcı gelıcek sekılde dururum.Bu benı daıma zınde ve nefretten,yenılmıslıkten,huzursuzluktan kurtarır.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bi dusunmeye baslarım nerden nereye gıder o dusunmem[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
phosphate Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Valla ben pek ilginç bişey yapmam, yatağıma girer yorganı başımın üstüne kadar çeker bi de müzik açarım, öle yorganımın altında ağlarım, düşünür düşünür ağlarım, kahrolurum, sonra bitkin düşer uyurum, uyanıp yine ağlarım... Tabi sonra ertesi gün dudağımın kenarında koca bi uçukla uyanırım o ayrı![signature][hline]
Olon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sıkıldığım zaman tv de seinfeld veya coupling varsa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. yoksa oturup ağlarım
homerJSimpson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kafe işi mantıklı ve yararlı farklı bır ortamda yanlız kalmak ınsanı bıraz olsun kendıne getırır , hele benım gıbı 4 ay depresyon tecrubesı olup yasamını da melankolıyle geciren bı kısılık ıcın uzun sessız yolda bır sıgara yakıp ağır ağır yurumek ve sadece dusunmek hele de hoslandıgınız kızı dusunmek.. o an ıcın ıyı gelır.Bir de Cenk Tanerden acıları ve yanlızlığı öğrenmek..[signature][hline]In Rock We Trust!!
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 uzuntunun ustune gıdıp ondan nefret etmeye calısırım[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hayattan nefret etmemi sağlayan kişi veya olaya edebildiim kdr küfredip odamın kapısını çarpıp soad-korn fln sesi sonuna kdr açıp (ya da elime ilk gelen cdyi koyup) camı açıp ağlayıp dışarı baırıorum.. hıncımı alamazsam bakan biri olursa ona da küfredip camdan aşaı kitap-defter atıorum .. çok da üzgünsem kolumu fln tırmalarım.. sonra susarım.. acı çekince stres gidio[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kumandamı yerden yere fırlatırım.. ($u an pek iyi bi halde diil :P) Tepinirim..Müziğin sesini sonuna kadar açarım..Özellikle bu zamanlarda elim Anathema'nın Judgement albümüne kayar..Dinleyince daha çok ağlarım ve rahatlamama yardımcı olur..Yazı yazasım gelir.. Pencereyi açıp hava alırım.. Beni üzen ki$iye küfrederim.. O an elimde ne varsa da fırlatabilirim.. Mutsuzken hep yere bi$eyler fırlatasım geliyo euhue :P Sonra dı$arı çıkıp bi cafede kitap okumak da mantıklı tabi :) Sevdiğim çocuğu dü$ünmek bana en azından birazcık mutluluk werir..Onu aramayı dü$ünürüm ama hemen vazgeçerim tabi..Benimle bu mutsuz halimde konu$ması ona mutsuzluğumu bula$tırır sanırım.. [Bu mesaj medusa748 tarafından 13 February 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 [signature][hline] [Bu mesaj trikeratops tarafından 13 February 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar