Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 felsefik bi mantığı var, 0/0 tarzı şeyler paradokstur. olmayan bi şeyin içinde bişeyler aramaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Penthesilea said: Hataniz var. x/0 sonsuz degildir, tanimsizdir. 0/0 tanimsiz degildir, belirsizdir. aha böyle evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 evet bize de 0/0 belirsizliği olarak gösterdiler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hacı çözümünü söyledim ya reklam yapamıyorum demek ki : / A=0/0 A.0=0 A belirsiz olur burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ajan şimdi sayı bölü sıfır olduğunda sıfır dioz oki A B C D E/0 =sonsuz 0/A B C D E= 0 demişler bu çok zeki matematikçiler, sıfır bölü sıfır olduğunda sonuca sıfır mı desek yoksa sonsuz mu desek tartışmasının bir türlü sonuca bağlayamamışlar. sürekli beraberlik sürekli beraberlik sonra demişler biz bunu sonucu belirleyemiyoruz sonra jeton düşmüş lan ne güzel belirsiz diyelim o zaman demişler 2 grup da mutlu ayrılmış edik: saçmalamışım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tanımlıyorum: mesut. bundan sonra 0/0 mesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar