0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 askerdeyken bi arkadaşım getirmişti,amerikan versiyonunu izledim,elisha için izledim,çokzel de bi film di. Bide bunların metroda ayrılma sahnesinde arka planda çalan şarkıyı baya bi aradım ama sonunda onuda buldum,neyse şimdi korean versiyonu iniyo,onuda izliyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Amerkan versiyonunu ben de izlemedim ama. spo Orjinal versiyonda. Elemanın çıktığı kızın tuvalette erkek çıkması, esas kızdan kaçmak için telefon operatörü gibi konuşması çok komik. Ama ayakkabıları değiştikleri bölüm komik değil. En güzel yeri de kızın başka bir çocukla görüşmesinde kızla ilgili 10 önemli bilgiyi verdiği bölüm. Tekrar tekrar izlenebilecek bir film. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahaha isme de amma takmışın yahu :d elemedik tmm izleriz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar