Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alışveriş fiyat farkı

Peter

Öne çıkan mesajlar

dur bak başka konu açmayım şimdi..

ulan hangi güzel ürün varsa bize gelmiyor yahu!

bakınız gigabyte'ın ekran kartına.. GV-NX96T1GHP

1gb, memory 2000MHz, core 720MHz ve en önemlisi sessiz ulan!!

gelgelelim bizim getiren, distrübitorlerden, kuruluşlardan hiçbir tanesi bunu getirmez!

konta öneri mesajı çektim;

said:
Gigabyte'ın yeni nesil ekran kartlarını neden temin etmediğinizi merak ediyorum. Örneğin GIGABYTE GV-NX96T1GHP kodlu kart son derece harika bir ürün. Gerek 1Gb olması gerekse soğutmasının pasif olması sebebiyle çoğu teknoloji takipçisi tarafından kapışılacak bir ürün. Core clock ve Memory clock ise standartların oldukça üzerinde. Yurtdışı satış fiyatı da muadillerine göre çok çok iyi. Örneğin standart bir Zotac 1GB 214$ iken Gigabyte'ın bu kartı 209$!

Türkiye'de 1GB'lik 9600Gt olarak sadece Xpertvision gibi ne olduğu belirsiz bir marka satılırken, Gigabyte'ın kaliteli ürünlerini piyasaya sokmamanız beni gerçekten şaşırtıyor.

Ne yalan söyleyeyim bu boşluğu doldurmamanızın sebebini çok merak ediyorum..

cidden merak ediyorum başarılı ürünleri getirmeyelim kampanyası falan mı uyguluyorlar yahu!

nihayetinde gümrükten yırtmak için paypal ile yurtdışındaki patilerden birine göndericem parayı. o alsın bana kargo ile yollasın. 2el deriz, yerse artık..

gelmiyor, gelmiyor, gelmiyor.. ucuz fiyatını bilmem nesini geçtim ülkeye iyi ürün gelmiyor işte..

daha tonlarca ürünü listeleyebiliriz de aklıma gece gece sadece bu geldi şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...