Osirix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Birkaç ay önce Cevahir Mavi Bilgisayar'dan bir adet A4Tech X7 oyuncu klavyesi almıştım. Bu klavyenin en önemli özelliklerinden biri üzerinde (daha doğrusu sol üst tarafında aşağılara doğru) mikrofon ve kulaklık girişleri olması. Klavyenin kendi 'kulaklık/mikrofon' kabloları var, onları da bilgisayarın kulaklık/mikrofon yerlerine bağlıyorsunuz, böylece bazı kulaklıkların kablolarının kısa olması sorununun üstesinden geliyorsunuz. Bugün de yine aynı yerden ucuz bir kulaklık+mikrofon aldım (Gaia Headset) ve yukarıda bahsettiğim girişlere bağladım; ama çalışmıyor. Eski hoparlörlerimin kablolarını kasadan çıkardım, onun dışında bir şey yapmadım, çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Bilgisayarlar hakkında Barney Moloztaş kadar bilgim var. Yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Update: kulaklığı hallettim, ama mikrofon hala çalışmıyor. Windows'un ses ayarlama hedesini denedim, sesimi algılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar