Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Şimdi Evimdeki sistem söyle, 2 ups, 1 modem, 3 bilgisayar. 2 Bilgisayar 1 ups e (yeni model bir imac + çift çekirdek pc) öbür bilgisayarda kalan ups e (gene 1 tane çift çekridekli pc) Az önce fırtına vardı ve simsek caktı (imac kapalıydı pcler açıktı) pclerden birinin monitöründen yüksek bir "çat" sesi geldi ve kapandı. bende bunun üzerine makinaları kapayıp opsleri kapadım. Simdiyse buy çat sesinin çıktıgı monitör çalışmıyor, açılmıyor (baglı oldugu bilgisayar calısıyor). Ne yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Biraz garip gelebilir ama saçmalamıyorum. Power kablosunu monitörden çıkarıp power tuşunu 1 dakika boyunca spamla. Cidden spamla çok hızlı şekilde aç kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Denedim olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Monitor crt ydi ise kurtarma ihtimali var, servise gotur. Monitor lcd ise kurtarma ihtimali yine var, servise gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aşırı voltaj ve bumm olmuş... geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 crt ya. UPS i fikan bosuna aldım sanki :( Yüksek ve düşük voltajdan korusun die ups aldım ona ragmen bum. Servise yollayacagım artık. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ups dediğin şeyi yapmaz ki benim bildiğim kadarıyla... sadece ani elektrik kesintilerinde işe yarıyor işte ya da ben yanlış biliyorum... voltaj için regülatör alman lazım. ups regülatör görevi de görüyosa bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Oper mesela bendekiler voltaj düşük oldumu, onu normale tamamlıyor, aynı şekilde yüksek voltajıda düşüge indirmesi gerekir die düşünüyorum. Neyse. Büyük ihtimalle yeni bir LCD monitör alıcam. Genellikle çizim vb bazende oyun için kullanıcak. Boyut hakkında belirli bir fikrim yok. Ancak bana LCD monitörlerde en iyi markalar hangileridir, boyut arttıkça fiyatlar nasıl artar genel bir fikir verirseniz cok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 samsungun monitörleri güzel.. ben biraz uzak kaldım lcd olayına. alırken bakman gerekli şeyler parlaklık oranı, tepki süresi.. büyük bişe alırsan oyun oynamak zor lur onda. çünkü lcd ler native çözünürlük denen bi zımbırtıda net görüntü veriyor. o çözünürlüğü değiştirince görüntü flulaşıyor.. oyn oynamayacasan buyuk bişe almanda sorun yok zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar