Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: CrayTotem, 13 February 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Şimdi adamın silahı olmıycağı ne malum?? Sen kurusıkı yı sıkınca belki adam heycandan seni gerçekten wurucak... Riskli şeyler bunlar... adam silahlıysa diğer kurusıkı olmayan silahı çıkarıp vuracan :D yazmayı unutmuşum,dolu silah ta bulunduracan.. :-P [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 13 February 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yok ben savaşa gidecem o yüzden şeettim yoksa kılıçla işim olmaz..[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Valla bizim eve hırgız girse arkadan yaklaşır kafaya indirirdim dipçiği olmassa vururm okda çekerim höst haneye tecavüz vururm ülen[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ben hırsız girse anlamam öle yakın savaştan kol gücünden falan atarım bi fireball yatar adam aşaa.[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 adam fizzle ettirmesin :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Gabe_Logan, 13 February 2004 17:31 tarihinde demiş ki: said: CrayTotem, 13 February 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Şimdi adamın silahı olmıycağı ne malum?? Sen kurusıkı yı sıkınca belki adam heycandan seni gerçekten wurucak... Riskli şeyler bunlar... adam silahlıysa diğer kurusıkı olmayan silahı çıkarıp vuracan :D yazmayı unutmuşum,dolu silah ta bulunduracan.. :-P [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 13 February 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Ahahah oldu Adam seni wurunca diycen aaa silahı warmış dur silahımı çekiyim =P[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yok ben yatakta hazırlayacağım büyüyü görmeyecek o..[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar