pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Merhaba, Bu sabah ekran kartımın yeni sürücüsünü kurduktan sonra, başlat menüsünde en son kullandığım programlar gözükmemeye başladı. Aşağıdaki resimdeki gibi bembeyaz bir kısım ve hangi programı çalıştırırsam çalıştırayım bir değişiklik olmuyor. Sistemin Vista Premium 32bit Format dışında bir çözümü var mıdır bunu? :( (Başlat menüsü ayarlarında son kullandığım programları göster seçeneği işaretli bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 çok kullandığın programları pin to start menu yapabilirsin. o zaman internet explorer ın altında sıralanırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Uff elli tane registry değişikliği yaptım iyice saçmaladım. Sağ tıklayınca menü açılmıyor artık :( Bana vista için başlat menüsünün "default" registry bilgilerini bulabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Oh be sonunda hallettim, oper'e teşekkürler yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar