Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Hero Arena

SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar matraklık olsun diye size bu mapı sunuyorum.Eğlenmeniz dileklerimle...Bu mapta türk war3 oyuncularının bazılarını hero olarak seçebileceksiniz.Aklıma gelen türk oyuncuları yaptım.Unuttuklarımdan kat kat özür dilerim arkadaşlarım.Sadece eğlencelik bir map yani DL linkini bir süre sonra vereceğim.[hline]A.k.a Solid_Tr
SWGC account WinteR_Mage
SNN account SolidSNake.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
_Mordrac_, 05 January 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
Battle.net'te de oynuyorlar boyle birsey almanlar yapmis adi turkenarena, turkler katliam yapmis heryerde kelleler cesetler, herolarin isimleri de cok komik pit lord'a Donertier demis mesela ehu.

eh, uzun bir aradan sonra elimi su editore atip bir misilleme yapma zamani geldi demektir. Bende usenmezsem naziler, toplama kamplari vs ile ilgili cici bir map yapayim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Tum harita yapmak icin kasan arkadaslara tesekkur ediyorum...
Solid bu arada ankarada oturuyosan beraber bi isler cevirebiliriz. Cinematiclerle yapilmis onun uzerinde rp haritasi bir iki koridor bir ikide tag bolumu mevcut yani bu isi az cok kaptim.Aaal de okuyorum Lise 1 deyim hade cevap atarsin artik[signature][hline]We never paid any heed to the ancient prophecies....
Like fools we clung to the old hatreds....

Until the day the sky rained fire and a new enemy came upon us....

We stand now the brink of destruction,
For the REIGN of CHAOS has come at last...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...