Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ya sen bana soylesene ses kalıtesı bakımından sony den ustunmu? boyutu cok onemlı degıl sonucta md de cebe gırıyor ve buda bana yeterlı, 512 mb olusu bır yerde tıkanacagın anlamına gelıyor, hemen hemen 150 parca kaydedebırsın, buda 2 md cd sı demek, her bakımla sony netmd fark atıyor alacagım urun sony se sonuna kadar paramı harcarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Evet ses kalitesi çok daha iyi.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ımkansız dıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bilemiycem. ikisini de dinledim ve herhangi birini tercih etme durumunda diilim. objektif olarak sölüyorum. yeni bi md teknolojisi çıktıysa bilemicem ama sıkıştırılmış mdlerin ses kalitesi vasat gerçekten.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 512mb ve üstü bi mp3 player gayet yeterli zaten sürekli silip değiştirirsin sonsuz kadar cd kaydedersin ama ortada karmaşadan başka bişi olmaz sonuçta müziklerini bilgisayarda tut kafana göre yükle 150 mp3 ten fazlasını napcan ki?[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: horacegoesskiing, 18 August 2003 20:30 tarihinde demiş ki: bilemiycem. ikisini de dinledim ve herhangi birini tercih etme durumunda diilim. objektif olarak sölüyorum. yeni bi md teknolojisi çıktıysa bilemicem ama sıkıştırılmış mdlerin ses kalitesi vasat gerçekten.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. sıkıstırılmısta haklısın, ama normal kalıtedekı bır kayıt sony den ustun olamaz. degılde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sikistirilmamis md ye 60-75dk muzik girer, bu muzigin girdigi frekansin daha bile iyisinde 512 lik mp3 player 460dk lik sarki alir sikistirirsan, 48khz lik mp3 leride koyarsan mp3 player a 2000 tane mp3 sigar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yuh 300 $ we ıkıncı el md hıc birbiriyle bağdaşmayan kelimeler :hmm:[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Infeqted sıkıştırlmamış md ye 250 dk rahat sıgar karıştırdın heral ! :hmm:[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hayir sigmiyor sikismazsa 65 70dk sigiyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 walla abı bendede war md pasa pasa kullanıyorum bılmesem solemem yanı sende kusura bakma belkı senın dedıgın dogrudur yanı bılmem :)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yani sIkIsmadan 320, sIkIsınca 1200dk mi kaydediyo demek istiyosun?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abı boswer salla bı dısc ıcın ırc ortamına cevirmeyelım burayı :-)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... [Bu mesaj PiLgriM tarafından 21 August 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 saol fızban ama bendede 707 war md bılıyorum yanı o msg da okuyunca yanlıs anlasılıyo yoksa 75-80dk lp4 de 320 dk oluyo bılıyorum[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 360$ aldığın bi şeyi 300$ a mı satıcan ? yok artık. 2. ele düştümü fiyat %55 civarı düşüyo zaten direk.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: hella, 23 August 2003 14:03 tarihinde demiş ki: 360$ aldığın bi şeyi 300$ a mı satıcan ? yok artık. 2. ele düştümü fiyat %55 civarı düşüyo zaten direk.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin bu konuda yazılı bir kural mı var? istediği fiyata satar/satmaz, buna bağlı olarak alıcı bulur/bulamaz.[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: merovingian, 30 August 2003 21:55 tarihinde demiş ki: said: hella, 23 August 2003 14:03 tarihinde demiş ki: 360$ aldığın bi şeyi 300$ a mı satıcan ? yok artık. 2. ele düştümü fiyat %55 civarı düşüyo zaten direk.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin bu konuda yazılı bir kural mı var? istediği fiyata satar/satmaz, buna bağlı olarak alıcı bulur/bulamaz.[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. hakkatten yaw.saol arkadaşım. size ne istediğim fiyata satarım satmam.sanki çok önemli bişeymiş gibi 4 sayfa oldu forum hay allam yarabbim yaw. almayacaksanız msj atmayın kardeşim banane? artı ben 300 dolara satıorum diye bişe dedimmi orda? 200 civarına satarım dedim. ve 200 dolardan aşşağıya o aleti bulun ben size 2 tane alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 xechelon satiyor 200dolar altina eyvaaah kardes sen yaln olmussun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 burda kapışcağınıza susun ve dinleyin, sony japanyada mass productionın ebesini yapan markadan çok para kesen bi firma, mz n-901 (net md lerin en iyi modeli)şu an japonyada 205 dolar, mz n-10 (magnesium 10th anniversary) 207 dolar.Yani bu ürünlerin maliyeti az, garanti türkiyede sadece sony bayileri verir onlardada 300 dolardı galiba en son, bi minidisc mp3 kalitesine yakın Lp2 kayıt ile (132 Kbs) 160 dakika şarkı alır(80 dakkalık minidiscler) Lp4 kayıt ile 320 dakika alır (64Kbs) müzikten anlayanlarda bunu dinlemez. mzn 10 oldukça sorunlu bir üründür, diğerleri tavsiye edilir, bu kadar. Ayrıca upload olayı da yoktur, direk record etmeniz gerekir lineout dan ve softwarei dandiktir bi sarki kaydetcem diye kastırır boşluk yaratır vs, atrac 3 çok yer kaplar, creative muvo2 alın 1.5gb kapasitesi var md kadar ama record edemiyo usb takıosun portable harddisk gibi çıkıo her bilgisayarda atıyosun dosyaları ve mp3 dışıda taşıyabiliyorsun[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hocam hala satıyomusun satıyosan ne kadar istiyosun? resmi varmı nedir bi bilgilendir bizi.[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya arkadaş arkada sony den iyi kalitesi olabilir mi deyip durmuş sony bi müzik formatı değil biliyosan ve şu anda en iyi formatlar aac ve mp3 onu da biliyosan ve şu anda 10gb lik ipod 319 euro bu alet memory car destekliy, firewire dan hd olarak kullanılabliyo içinde ajandan notların alarmın oyunların falan vare ve piyasada da alabileceğin istemediğin kadar aksesuarı var[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 sadece ilk mesajları okudumda ukalamsı ve açlığa bürünmüş mesaclar gördüm valla. net md her yerde var. heer sony bayide var, heeer teknosa'mtrak yerde var. bide 72 şarkı alıyo fln demiş biri, lp4'te disc'in süresi x4 oluyo, ama ses kalitesinin içine ediyosun. sıkıştırılmış kalite kayıt lp2, oda 150mb mı ne demek. bide recorder aynı zamanda o yüzden böle pahalı demiş bi kaç model hariç ki o modellerde sonyde yok, her mdde record olayı var. player dışında md recorder larda var. sırf recorder. ama gereksiz ve pahalı. bide genel bi bilgi, eEEen üst net md modeli hede hödö diyince bişi sanıyo insanlarda, tv izleme şansı fln yok. heh. fark yok bana sorarsan. mp3 player > md player, bence. ki net md var bendede. silth'te memnundur heralde mdsinden =)[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bende bi fiyat sorayım bari herkese bende kısa bi süre sonra md mi satıcam ama benm md daha türkiyede yok JVC nin md si bakmak isteyenler netten xm-p55 sl olarak bakabilirler arkadaşa[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ya beyler anlamadıım bişey var adam md satıyorum dio bi fiyat söylüyo diğerlerinin söylediği fiyatlara da bakıyo da siz neden hala mp3 player md tartışması yaparak boşu boşuna 900 tane mesaj yazma gereği duyuyorsunuz ki bırakın işi olan baksın konuşsun adam size gelin bana ipodu anlatın yok inci renklisimi siyahımı güzel panasonic daha mı iyi die sormuyo ki kendinize gelin HOOO[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 kim ne satiyo yaw ben md mden gayet memnunum satmam atmis yine inf ortaya bisiler:D[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar