Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Yaw bi suru warcraft cı var ama bi tane turnuva haberi alamıom?!ben bu oyuna taparcasına oynuom!..ltfen turnuva fln varsa bilgilendirin ya da olcaksa tarıhleri,nerde olcaaı fln?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mytro sen sanırım gercek wc sitelerini incelemıyorsun!Şuan ankarada başladı dün başladı sanırım daha sonra ist başlıcak ama tarihi belli deil iyi adamlar olucak grave venom ben :P gelebilrsen gel taparcasına oynuyorum dıyorsun o zaman bekleriz.Tourney bilgileri için www.war3.defaultgame.com gir bak orda bilgiler yazar.[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 eywallah bea saol valla!kesin gelmeye calısırım..(yannz her türlü kapısırım sooliim!) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bende Gelirim İsalllah Canım war Craft Çekti :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnowSong Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Lind3rloth bakıyorum cok iddalısın Ankarada kafe ismi ve yeri soyle geliyim hesabını alıyım :) Bu arada benim Warsong klanımı yenecek adam varsa oda gelsin heaba ekliyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ^^ Ben samsundayım ama eger 1 gun yolım ankaraya duserse oynarız tabıkı bu arada cok mac yapmak ıstıyorsan sanal cafedı sanırım orda eleman cok ozellıle memphis ıle oynamanı onerırım.Yenersen Kralsın[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnowSong Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Gorusuruz Lind dostum...... Gorusuruz.....[signature][hline]We never paid any heed to the ancient prophecies.... Like fools we clung to the old hatreds.... Until the day the sky rained fire and a new enemy came upon us.... We stand now the brink of destruction, For the REIGN of CHAOS has come at last... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar