DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 selam.. abim bundan 6 7 ay önce bi diz üstü bilg. almıştı kendisi kaptan oldugundan 1 ay kadar önce aleti kurcalama fırsatı buldum.. geçenlerde hatta artık yeni oyunlara yelken açma vaktim geldi dierek bişiler aldım fakat oyunların hiç biri "ekran kartın yetersiz" dierekten çalışmadı.. abim 64 mb die almıştı.. ama ben bi baktımkine 16 mb yazıo "sağ tık özellikler den ayarlar" kısmında bakınca.." kazıklandıkmı yoksa eksik falan görebilio olabilirmi bilg.. son driver ını da indirmedim onunla alakası yoktur taminimce.. [Bu mesaj DonCorleone tarafından 13 February 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kazık[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben de hep zannederdim ben evhamlıyım, olmaz böyle olaylar... geçmiş olsun. Nereden alınmıştı makina?[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 izmir çankaya hızlı sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 oha koskoca hızlı sistem. Kocaman[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Garantisi hala varsa hızlı sistem -yeterince yaygaracı iseniz- değiştirir.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hıc uzulme arkadasım, aldıgın urunun faturasında hersey bellıdır. Gıdersın faturasıyla bırlıkte, aletınde serı nosuna bakarlar boylelikle yanlıslık ortaya cıkar. Bır arkadasın basına geldı degıstırdıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 1 bardak soguk suyunuz varmi? :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Patik, 13 February 2004 03:16 tarihinde demiş ki: Hıc uzulme arkadasım, aldıgın urunun faturasında hersey bellıdır. Gıdersın faturasıyla bırlıkte, aletınde serı nosuna bakarlar boylelikle yanlıslık ortaya cıkar. Bır arkadasın basına geldı degıstırdıler. Aynen katılıyorum adı duyulmuş bi firma ise ben bilmiyorum ama bazı arkadaşlar biliyor adamlar adına leke sürmez böyle birşey yaptılarsa da bunu yanlışlık ile yapmışlardır.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: yok, 13 February 2004 00:42 tarihinde demiş ki: uzerine soguk su iyi gider.. eh birde şeker at ağzına bari :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar