Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Estel Strikes Back Hancı[signature][hline]-End of Transmission-
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hmm :)[signature][hline][b]Email:[email protected] Ahada Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya lol. kafa kalmadi bende bugün. sunu bi depikleyiverin karalama defterine.[signature][hline]-End of Transmission-
Berk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ehu dombiili karalam defterien açmamış [Bu mesaj Berk tarafından 11 February 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 çok hoşmuş, acaba şiiri araklayıp tavernadaki bard a söyletsem, çok ayılık etmiş olurmuyum
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya pardon valla dalginliktan açmişim buraya... biri iteklesin artik bi zahmet... :utaniem:[signature][hline]-End of Transmission-
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ilk defa "oha" dedirttin estel :] C/p ederim...hiç acımam..hatta printerdan çıkarır,"Book of Cry" ıma koyarım :] güzel güzel.. devam isterim![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle...
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bi saniye.. "hatta bunu sen mi yazdın?" klasik geyiği desem? " Ey hancı Boşalt artık fıçıları.. Dünyadaki herkes yalancı " =]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ben yazdim abi.. fully crafted by estel...[signature][hline]-End of Transmission-
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 gtuzelmıs[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 WAOW ![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kender kişiliğim diyor ki: :tebrikz: İnsan kişiliğim diyor ki: "---" Çok beğendim[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 estel bizi diskoya götür:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Öne çıkan mesajlar