Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayanlar için evde kalmaya son !


Reb1rth

Öne çıkan mesajlar

gerçekten evde kalmak istemeyenlere güzel haberi vermiştik.. yineleyelim

dasaaa said:
KOTUM DOLMASIN
Değirmen taşı gibi poposu olduğu halde kasıp, spor yapıp poposunu J Lo kıvamına getirmeyi başarmış hanımlar için can kurtaran bir site: Bu ay kotum dolmasın ='(

Hanımlar,
Sizinde başınıza gelmiştir. Kışın fazla dışarı çıkamamanız ve spor yapamanızdan dolayı kalçalarınızda yağ doku birikir ve bu selülite yol açar. Daha kötüsü yan taraflarınızdan dışarıya doğru pörtleyerek çirkin bir görüntüye sebep olur! Bırakın bikiniyi, kot pantolon giymek bile bir dert haline gelir! Böyle bir görüntüye sahip olmak istemezsiniz öyle değil mi?

Peki bu kalçayı bir güzellik abidesine çevirmeye ne dersiniz? Eğer yeterince spor yaparsanız ve inanırsanız bu kalçadan bir J Lo, bir Beyonce, bir Shakira çıkarmanız olası!

Peki ya sonrası? Evet, ne yazık ki Türk genlerinin etkisi ile poponuz bir süre sonra aşağıya doğru sarkmaya başlayacak, yanlarında yine fazlalık birikecek ve harika poponuz yine iğrenç bir değirmen taşına dönecek!

[spo]

____Önce____


___Sonra___



[/spo]

İşte bu noktada sizin poponuzu elinde sihirli değneğiyle eritecek bir peri olmadığına ve Cem Uzan kendi poposunun derdine düştüğüne göre size kim yardım edecek?

Biz!
Biz sizin bu kotunuzun dolmasını engellemek, popo yanlarından ve arkasından sarkan fazlalıkları yok etmek ve poponuzun hakketiği güzelliğe kavuşmasını sağlamak amacı ile uzman ekibimizle



ve gelişmiş aletlerimizle 7gün 24 saat hizmetinizdeyiz! Poponuzun her zaman hakketiği güzellikte ve dirilikte olacağını garanti ediyoruz! Hem deşimdi bir ay üyelik alana bir aylık üyelik bedava! Durun daha bitmedi, poponuzu gururla sergileyebilmeniz için 2 adet dar kot da bizden hediye!

Formunu koruduğumuz ve şeklinin harika olmasını sağladığımız diğer popolar için tıklayın!
[spo]


Maria Caselavona, 23 "popom das-aAa inc. ve Kotum dolmasın.com sayesinde taş gibi oldu. saol dasaaa



Lateesha Moan, 21 ."Çok teşekkürler buaykotumdolmasın.com.. artık göz yaşı yok, gülücükler var!"



Keyra Longhorn, 28. "Popomla gurur duyuyorum!Sağolun"




Nadide Yağlı, 26. "En yakın arkadaşım Ayten popomu çok kıskanıyordu. Sırrımı söyledim o da üye oldu!"
[/spo]

Artık kotunuzu doldurup taşan şekilsiz kalçalarınız için üzülmenize gerek yok! Bu ay poponuz iri ve şekilli kalıcak!Sadece buaykotumdolmasın.com sayesinde.





3dk'da yazıverdim bişiye benzemediyse affola ha ayrıca iş bu mesaj ciddi bir işletmeye ait olmayıp direkt olarak sıkıştır! Yani yok böle bi yer. kopirayt falan da yok ayrıca.. takılın kafanıza göre.. neyse benim halayım geldi, bi mendil çekip gideyim bari.. tey tey teyy....çüşşş tey tey tey.. hopppaa!!

halay sonrası edit.. ah ah resimleri değiştirdim


[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 19:46 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...