byzasz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dalga geçiyorsun? ben hertürlü giderim, dini falan önemli değil musevi de olsa giderim( gerçi museviler cimri olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 50 ytl ye de vaptiz ediyolardı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 BonePART said: Misyoner evleri var gidiyuosun 100 dolar veriyolar + kuru pasta okunmus limonata cabasi Antalyada var mı bildiğin yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bu gidince para verdikleri tarikat marikat nere lan. fake akarız ortamlara gireriz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Llama said: izmirde oluyorsa bana haber verin Kolay paranın peşindeyim diyorsun haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 byzasz said: ewet işte öle bişey,bende bir kere katıldım, adamlar soruyorlar, gözlerini kapa ve hayal et. . bu kısmı hoşuma gitmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben gelirim izmirde varsa büyük harflerle yazın buraya bi yere göriym pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi sadece isyanbulda, gene aradı diş macunu için anadolu yakasında oturan kişler araınıyormuş varsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar