Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Daughter of Twenty Faces (Nijuu-Mensou no Musume)

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Pek bir alakası yok. 9 bölüm değil 7 bölüm fansubı var. Live-evil dan takip edin.

Ailesi öldükten sonra üstüne kalan mirasa çökmek için akrabalarının kurduğu tuzaktan zor kurtulan Chiko'nun efsane hırsız 20 surat tarafından kurtarılıp kendi varisi olarak yetiştirmesini anlatıyor. Esas konu 7 de başlıyorda anlatmıyım spoiler olur.

Severek izliyorum ben. Chiko'yu Aya Hirano'nun seslendiriğini uzun bir süre anlamadım >:
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
10. ölümü yeni izledim. Son 2bölümü saymassak gayet başarılı. Son 2 bölümde abuk sabuk deneylerle alakalı birde daha bir ipucu vermedikleri konularla alakalı bişiler oluyor. Böyle çok iyi başlayıp acayip boyutlara dönen animeler gibi geldi bana. umarım batırmazlar. Başta tam bir dedektif animesi gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

İyimi kötümü karar veremedim. Abuksubuk işler yapmaya başladılar. Dedektif tarzını devam ettirmek yerine şu an açıklanmayan saçma olaylar koymaya başladılar. Great war yada WW den kalma deney yahut supernatural yada artık ileride ne derlerse, işte bu tarz karakterler çıkmasın sevmiyorum.
Birde hepside twentyface in peşindeler. Herif resmen keeper of the world treasures. Dünyanın bekçisi senmisin ulannnnn diyesim geliyor herife. Çalmadık eşya bırakmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...