Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 9bölümü sublanmış. Değişik geldi ilk başta bakalım akşama daha ayrıntılı yazarım biraz daha izledikten sonra. Konu kısaca Çiko(Chicho) adında bir kızın etrafında dönüyor. Edgar allen poe ya dokundurmalar da varmış ama henüz o kadar izleyemedim.link resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Pek bir alakası yok. 9 bölüm değil 7 bölüm fansubı var. Live-evil dan takip edin. Ailesi öldükten sonra üstüne kalan mirasa çökmek için akrabalarının kurduğu tuzaktan zor kurtulan Chiko'nun efsane hırsız 20 surat tarafından kurtarılıp kendi varisi olarak yetiştirmesini anlatıyor. Esas konu 7 de başlıyorda anlatmıyım spoiler olur. Severek izliyorum ben. Chiko'yu Aya Hirano'nun seslendiriğini uzun bir süre anlamadım >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Adamlar çok çabuk harcadılar gibi geliyor bana. Umduğumdan güzel çıktı.İzleyiniz efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 10. ölümü yeni izledim. Son 2bölümü saymassak gayet başarılı. Son 2 bölümde abuk sabuk deneylerle alakalı birde daha bir ipucu vermedikleri konularla alakalı bişiler oluyor. Böyle çok iyi başlayıp acayip boyutlara dönen animeler gibi geldi bana. umarım batırmazlar. Başta tam bir dedektif animesi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Şu anda çok ağır bir pacing sorunu var animede. Sürekli atlama yapıyor, bir türlü rayına oturmadı dizi. Yanlız Aya Hirano'nun Daughter of Twenty Faces dan Chiko ve Macross Frontier dan bridge bunny sesi çok itici gelmeye başladı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İyimi kötümü karar veremedim. Abuksubuk işler yapmaya başladılar. Dedektif tarzını devam ettirmek yerine şu an açıklanmayan saçma olaylar koymaya başladılar. Great war yada WW den kalma deney yahut supernatural yada artık ileride ne derlerse, işte bu tarz karakterler çıkmasın sevmiyorum. Birde hepside twentyface in peşindeler. Herif resmen keeper of the world treasures. Dünyanın bekçisi senmisin ulannnnn diyesim geliyor herife. Çalmadık eşya bırakmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 beyaz saçlı ırıspı öldükten sonra biraz düzelmeye başladı kalan bölümleride izliyorum şimdi bozmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar