lapacý Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 arkadaşlar bunlar pentagramın pedalları pentagramın tonunda distirtion elde etmek istiyorum bir kaç pedallarını çözdümde diğer ikisini bulamadım yardım edebilecek arkadaş var mı zaten bulduklarımda distiron'ın dan uzak şeyler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Kesin konuşmak istemiyorum ama diğer ikisi de distortion değil sanırım. Amfinin kendi driveını kullanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 pentagram tonunu o pedalla elde edemessin biri Equalizer a benzio da . Ekmek'in de dediği gibi drive ı amfiden alıyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 metin türkcan drive ı amfiden alıyor ama hakan utangaç ı bilmiyorum. sen hangi gitaristin setup ını istiyorsun? metinin mi hakanın mı? ona göre daha rahat bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar