SandroNightFall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Şakacıda izlemiştim gene geçende onuda yaziyim komikti.. Şimdi bu adam yani şakacı olan şahıs bööle avcılar gibi falan giyinio önce. işte eline tüfek falan alıyo içi boş.. Dİğer elinede bööle bi ağ alıyo. Sonra bi kutu yapıyolar bööle büyük biraz. İçinede tütreşimli büyükcene bi pofufuk beyaz bişey koyuyolar. İşte uzaktan kumandayla falan titreştiriyolar.. sonra bu kutuyu adamımız alıyo koyuyo bi trafik lambasının yanına. SOnra atıyo kendini bunun üzerine. Bööle kutu sallanıyo bayaa bu tutmaya çalışıyor.. Ordan geçenlerdende yardım istiyo. Bağırıyo falan: "Yardım edin yardım eni onu yakaladım!!! Yakaladım!!!". Sonra bi adam ama nasıl adam varya kronun önde gideni, bööle sakal saça karışmış birbirine üzerinde bildiğimiz elbiseler gömlek kumaş pantalon yakası falan açık kıllar fışkırıyo dışarı.. :-P Koşuyo geliyo bizimkinin yanına diyo: "ne oldu gardaş ne yakaladın?" bu sıradada kutuyu tutmaya yardım ediyo. Bizimki konuşuyo heyecanlı falan:"Ya hemşerim onu yakaladım yakaladım! ucunda acayip büyük bi ödül var!" diyo.. Adam "neyi yakaladın?"diye soruyo oda heyecanlı falan. Bizimki: "TRAFİK CANAVARINI YAKALADIM!!!" Adam: "loo aboo afferim sana nası yakaladın?!?" bizimki: "boşver nası yakaladığımı sen bunu tutmama yardım et ben hemen gelcem, bide birazdan TV kanalları falan gelir röpörtaj için ortak oluruz ödüle..." diyo hemen uzaklaşıyo ordan. giderkende diyo:"çok ünlü olcaz çoook" SOnra bizimki gidince Hemen köşe zulalanmış tv ciler muhabiirler koşuyo adamın yanına hemen röpörtaja başlıyolar diyolar işte, "nası yakaladınız trafik canavarını?" Adama başlıyo sallamaya: "ya şimdi tam şu köşeden geçiyo hemen üzerine atladım arkadaş var oda atladı bir süre boğuştuk sonra kafasına vurdum kutuya attık.." Varya yerlere yattım :D nası atıyo nası atıyo.. Ulan ne adamlar var :-)[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Brave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 haha ilk olaya ve son olaya bir gyy armağan ediyorum burda yarıldım. Şakacı programı nezman hangi kanalda oynuyo eskiden tgrt ydi şimdi ? Ayrıca RTL de çok güzel şaka programları var.
ranges Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Wulfgar, 11 February 2004 17:39 tarihinde demiş ki: Ben öle bi tuşa bassam ve öle bi bina havaya uçsa, ve diğer olaylar gelişse, bundan sonra gördüğüm hiçbi tuşa basmazdım tuşofobi hmmmm...[signature][hline]
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: SandroNightFall, 11 February 2004 01:49 tarihinde demiş ki: abi rtl nin sitesinde belki vardır ddiye aradım da bulamadım sizde bir bakın resim falan mutlaka vardır.. bu arada o düğmeye basan olmak istemezdim. aksi takdirde direk kalp krizi geçirir allah korusun altıma falan ederdim.. +1 ayrıca o kadarla kalcaanı düsünmüom!:lol:[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: SandroNightFall, 11 February 2004 19:18 tarihinde demiş ki: ...hemen uzaklaşıyo ordan. giderkende diyo:"çok ünlü olcaz çoook" SOnra bizimki gidince Hemen köşe zulalanmış tv ciler muhabiirler koşuyo adamın yanına hemen röpörtaja başlıyolar diyolar işte, "nası yakaladınız trafik canavarını?" Adama başlıyo sallamaya: "ya şimdi tam şu köşeden geçiyo hemen üzerine atladım arkadaş var oda atladı bir süre boğuştuk sonra kafasına vurdum kutuya attık.." Varya yerlere yattım :D nası atıyo nası atıyo.. Ulan ne adamlar var :-) oha be abi saka yapıosun?!:D[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 güzel şakaymış ama almanlardanda almancadanda nefret ederim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Programın adı samstag rtlde reklamlarda tam patlarkenkı adını gordum manyaktı aeuhuahe bulabılırsenız super olur vıdeosunu[signature][hline]The Gelroth
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 BIr kere adamın bırı ne dayak yemıstı emınım ızlemıssınızdır![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 oyy cok fena :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ahhh bır zengın olsaydım yapmayacagım salaklık olmazdı Kucuk butcelı salaklıklarla gecınıp gıdıoz[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 turkiyede olsa hemen bi tane delikanli adam "rajon mu kesiyonuz laaa" diye damlar basardi daha 1 dakka gecmeden :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 valla basardım bende basmadan duramam yanı orda tuş biz burda yok yok basardım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 geçen şakacıda şey vardı bide taksiyi ikiye bölüyor adamlar extra tekerlek ekliyorlar altına biri biniyor taksinin ön taraf gidiyor sadece falan ehhea
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bizim turkiyenin butçesi yetmez bu şakaya...[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Yanlız patlama anında herifin yaşadığı dumur anlatılmaz izlenir di yani manyak bişidi hastası oldum zuahueh bulun su videoyu hüleaaan[signature][hline]The Gelroth
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Moss, 11 February 2004 02:43 tarihinde demiş ki: zueheeh tabi para bol olunca adamlar sasiriyo napacaklarini turkiyede yapsan adamı dove dove oldururler be bikere bi türk şakacısı ama ünlü deil şaka olsun diye bi mercedes i mi ne boyamıştı adam içindeyken adam şakacıyı felaket dövdü görücektiniz:) belki görmüşsünüzdür:)[signature][hline]
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 zauhuha haberlere bıle cıkmıstı tıp abüü cıkıyo wala cıkıyo abuu furma furma dıodu zuahauh:D adamda tam agresıftı yanlız...[signature][hline]The Gelroth
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ahah mersedes boyıyanı görmüştüm[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 abii tmm saka yapacanda yapmadan once adamı dowebılırmısın dowemezmısın bak bır yaa alla alla:P DAyagın belını kırdı adam Aynı adam bu sakayı otobuse yapmıstı tv de gordum hatta baslıkta acemı sakacı yazıodu bu sefer dayak yemge nıyetı yoktu en basta bıraz dırendı sofore yolcularda ınınce nasıl kacıo gorcenız:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!
Öne çıkan mesajlar