Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 İdeal sıcaklık nedir bir sistem için? (mainboard/hdd/cpu) Ne ne kadar zorlanmaya dayanabilir? Kaç derecede kapatmalıyım ki yanmasın alet?[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 amd daha yüksek ısılarda çalışabiliyor pentuim'a göre yani onu falanda yazman lazım[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Isı ölçer porogoram ne var mesela?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 amd işlemciler 80 dereceye kdr dayanabiliolar. intel 40-50 ciwarı olması lazım. eğer yanma tehlikesinden korkuosan biostan pc health bölümüne girip "sıcaklık x dereceye ulaştığında biip sesi wer" şeklinde ayar yapabilirsin. ha bu ayarı yapmasan da zaten işlemci çok ısınırsa bilgisayar kendine reset atar sisoftware sandra 2004 adlı programla her donanım parçasının sıcaklığı ölçülebilir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 board 40 derece cıvarı ... zaten ısınmaz kolay kolay ... CPU ıse 70 C max olmalı sonrası sakat ... eger ısınma problemın varsa kapatmak cozum olmaz benım soba yanındakı AMD 2000Xp de dandırık bakır fanla 60 derece oluyo kastırınca cok uzun surelı (spellforce oynuyom) ... CPU normalıde 50-55 falandır sanırım ... 72-75 derece uzerıne cıkınca cpu fızıksel hasar alıyor sanırım ... aklında bulunsun ... ısınma problemın varsa fanını bır temızle yok olmadıysa yenı bır fan falan dene ... bence ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konsol (xbox) için benim derdim. Celeron 733 işlemci vardır içinde. Yakın zamanda bir takım planlarım var da... O yüzden merak ettim bu konuyu. Eğer gerekli görürsem fan eklemeyi düşüneceğim.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ısıya nasıl bakarız yaa[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 eger board un asus sa asus probe dıye bır programı var ... ısletım sıstemı ıcınde sıcaklıgı gorebılmen ıcın ... dıger marka board larında muhtemelen board cd lerınde bu tarz herseyı denetleyen/monıtorıze(ne demekse) eden bısıler vardır ... tabıkı acılısta bıos tan hardware monıtor ılede bakabılırsın ... (bılg. ın sıcaklıgını merak ettın hızlı ca res. atıp delete e basıp ->bıos ->hardware monıtor seklınde(yada monıtorıng)bakabılırsın ) ... sen salla Kıro's bow lar ısınmaz :) ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Link link link isteriz:) asus benim kart[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar