Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 littlebitcloser said: Azmodai said: yine muhtesem bir varsayim. Donnie Darkoyu olumune oven insanlarin "abi sen filmi anlamamissin..." savunmasi gibi. "all these moments will be lost in time like tears in the rain" karizmatik bir laf ammavelakin o kadar. Siir gibi konusunca, filmden cikma 2-3 quote yapistirip "filmin olayi budur" demek olmuyor iste. Film bayik, uzun ve gayette konusu olarak acik BENCE. Sen hastasi olursun ve benim zerre sikayet etme hakkim olmaz, begendigin olmustur itiraz edemem. Ama sen de benim begenmeme itiraz edemezsin, begenmedik iste, filmi de muhtesem anladik anadilimiz de ingilizce yani orda da sorun cikmadi. Karsilikli goruslere saygi ltf. hayır o laf o kadar degil. çok kısaca bir şekilde anlatmak gerekirse, yapay insan olan adamımız ,savaşmalarının anlamsız oldugunu bu cümleyle belirliyor. ve son anda rotasını degiştiriyor. ve film çok klişe dışı bi şekilde bitiyor. Harrison fordunda yagmur yagarken aglaması olayı biraz daha anlatıyor. ama bu felsefik yaklaşım bu kadar kolay degil bunun üstünde düşünmeniz lazım.Bir filmi begenmeme hakkına herkes sahiptir,ama begenmeme degilde iyi olan bir filme kötü deme yanlış birşeydir. ben begenmedigim ama iyi olarak gösterilmiş bir filme ben begenmedim derim,ama kötü demem. saydigim seyleri sadece tekrar tekrar anlatmissin. Anladik yahu lafi da anladik demek istedigini de ve bence o kadar abrtilacak bir yani yok... Insan replikasi bir alet bile savasmanin, mucadele etmenin anlamsizligini gordu, vahset kotu ivir zivir... Zamaninda ciktiginda cok guzel bir gelecek dunya atmosferi cizdi ondan millet hastasi oldu ama benceetkisi gecmistir. Ben begenmiyorum arkadasim ve aynisini tekrar etmekle de bir yere varamamissin, basarisiz savunmayi da sunmussun. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Amma artıştınız abi değmez. Film yani bu, beğenirsin beğenmezsin zevkler renkler işte. Bazı beğenmediğin filmler kritiklerce ve birçok sinemaseverce sinema tarihinin en önemli filmleri olarak gösterilebilirler. Hayır iyi değildi! Evet iyiydi! diye tartışmak çok saçma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Azmo kaslı olduğu kadar da haksız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 once ismini ters duz yazmamayi ogren arkadasim... ustumdeki de once adam olmayi ogrensin. sddfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ne var abi gereksiz tartışıyosunuz yani, beğenmediğin şeye kötü demek de çook mantıklı birşey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nildepilezel +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Lost Highway mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nileppezdel said: Amma artıştınız abi değmez. Film yani bu, beğenirsin beğenmezsin zevkler renkler işte. Bazı beğenmediğin filmler kritiklerce ve birçok sinemaseverce sinema tarihinin en önemli filmleri olarak gösterilebilirler. Hayır iyi değildi! Evet iyiydi! diye tartışmak çok saçma değil mi? Değil aslında. Gerçekten ÇOK KÖTÜ filmler var yani, kimsenin reddedemeyeceği kadar kötü filmler yapılıyor dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ama o gerçekten çok kötü olan filmler dabbe, semum falan. blade runner o klansmanda bir film değil=) hatta nefret ettiğim david lynch filmleri bile öyl değil. ama nefret ediyorum, kendimce kötü buluyorum o ayrı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Abi kimse reddedemiyorsa niye tartışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Yoktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Yoktur +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 tartışılması sağlıklı. elbette ki her film herkese göre iyi olamaz ve bu topik de gayet yerinde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Vardır+1 dsfsdf :P Benim de beğenmediğim, neden beğenilmediğini anlayamadığım irçok film vardır. Ama o iyi, hayır değil, evet iyi sen anlamıyosun malsın diye tartışmak da çok anlamsız birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Lost çok kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nileppezdel said: Vardır+1 dsfsdf :P Benim de beğenmediğim, neden beğenilmediğini anlayamadığım irçok film vardır. Ama o iyi, hayır değil, evet iyi sen anlamıyosun malsın diye tartışmak da çok anlamsız birşey. ismini duzeltsen artik diyorum... boyle kafam karisiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Adıma ne gıcığın var ya :D Tamam tamam illa tartışmak istiyorsanız Tarantino da Rodriguez de berbat yönetmenler bence, nesini beğeniyosunuz anlamıyorum. Çok doluyum bu konuda. Tartışmayı çok isterseniz tartışırız da yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 tartis o zaman arkadasim, forumun amaci bu. Yok tartismayin yok yapmayin vs. O zaman neyden bahsedecegiz bu forumda. Ayrica herhangi bir terslik yok yazdiklarimizda kimseye bir hakaretimiz yok, gorusumuzu kabul etmeyene karsi "kafanda bir sorun var" gibi gereksiz varsayimimiz yok tartisiriz forum kurallari daihilinde. Tartismak guzel bisi birak gitsin elestiriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 jj abrahms iğrenç bi insan. sürekli merakta bırakyor beni. baştan söylesin. heyecanlı olacaksa ona göre izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Abi ne zevk alıyosunuz dizideki herkesin doğum tarihini toplayıp karekökünü alarak adadaki 6 aylık palmiye ağaçlarının yaprak sayısını bulmaktan anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 abi nabtın sen de tamam adam iğrenç de dizi öyle bişey değil. ışın filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben de destek geldi sandım ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Sakin olalim biraz :) Insanlara bazi seyler garip gelmis demek ki, tartismak istiyorlar burada, hard diskte yer yokmus gibi sorgulamaya gerek yok ki bunu. Bir iki mesaj sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 mod efendi. sizin begenmediginiz abarti olarak gordugunuz kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bence tartışmanın seyri açısından o mesajlar da önemliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar