Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlayamıyorum


Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Evet, başlıkta söylendiği gibi anlayamıyorum.

O kadar çok film var ki, insanların "Ooo bak bu mesela muhteşem bir klasiktir. Yönetmen bu filmde sosyal hayatı egzantrik bir biçimde ele almış ve muhteşem tarihi göndermelerle olay kurgusunu tane tane işlemiş." diye tanımlayıp izlemeye ittiği ammavelakin sonunu ıkına ıkına getirdiğim.

Blade Runner'la başlayıp aklıma geldikçe yazacağım buraya, sizin de varsa ekleyiniz.

Ne abi Blade Runner? "Gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmi, ooo cyberpunk mı istersin, aksiyon mu istersin, felsefe mi istersin hepsi var" dediler, yemin ediyorum katil olacaktım. Ne tırto bir filmmiş bu arkadaş. Milleti böyle gaza getirip izletiyolar, sonra insanlar "Lan benim anlamadığımı düşünmesinler" diye "Ooo hakkaten de dediğin kadar varmış, çok imbaymış be arkadaş" diyor.

Benim düşüncem, tırt bir film.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:
A Space Odyssey rakip tanımaz bu konuda sdf.


evet ne kadar stanley kubrick fanı olsam da evet a space odyssey hani çekim baabında çok güzel bi film olabilir de yani klasik müzik eşliinde uzay geminin gezegene yarım saatte inmesi falan. ağır biraz. ama herkes çok sever o filmi göya -.-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konu salt overrated geyiğinden ziyade, AABİ ŞAHANE GÖNDERMELER VAR BURDA İNSANIN ŞUNLA BUNLA MÜCADELESİNİ ANLATIYO ALTTAN ALTTAN vari tavırlarla yüceltilen filmler.

Bunu yapan angutlar ciddiye alınası insanlar olmasa da, net ortamına doluştukları için delirmek için yeterli bir sebep teşkil ediyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yukardakilerin hepiciğini çok seviyorum ama teen slasher filmler, elm sokağı serileri, katil bebek chucky miydi neydi işte o seri hep BERBAT ÖTESİ! gelmiştir. hani çoğu eski filmler olan bu filmleri bi kere bile baştan sona izlemeye gücüm yetmedi... Korkudan titretmek yerine sıkarak öldürmek gibi bir mottosu olduğunu düşündüğüm bu filmleri parça parça görmekle hiçbir şey kaybettiğime inanmıyor ve hatta yerlerine başka kanallarda başka bişiler seyrettiğim için kendimle gurur duyuyorum efenim..

ne kötü filmler bunlar yahu.. ki bu filmler dantel tayfanın dolduruşuyla zorla izlettirilen ancak bi numarası olmayan filmlerdir. ne olacağı çok bellidir zaten falan filan..

lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zorla seyrettirilen balon filmlerden bahsetmiyorum, hayır. Onlardan bahsediyor olsak "OLM HAFTASONU AMERICAN PIE BETA HOUSE'I IZLEDIK, ALTIMIZA SIÇTIK GÜLMEKTEN" gibi örnekler verirdim.

İnsanların çok afedersin bi bok anlamamalarına rağmen "Ooo inanılmaz göndermeler var" "Oy oy çok orjinal bir konuyu ele almış" "Vay be, bu kadar normal bir konuyu nasıl da muhteşem işlemiş" diye yorum yaptıkları tırt filmlerden bahsediyoruz.

Kavram tartışalım isterseniz, benim için sorun değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...