Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Evet, başlıkta söylendiği gibi anlayamıyorum. O kadar çok film var ki, insanların "Ooo bak bu mesela muhteşem bir klasiktir. Yönetmen bu filmde sosyal hayatı egzantrik bir biçimde ele almış ve muhteşem tarihi göndermelerle olay kurgusunu tane tane işlemiş." diye tanımlayıp izlemeye ittiği ammavelakin sonunu ıkına ıkına getirdiğim. Blade Runner'la başlayıp aklıma geldikçe yazacağım buraya, sizin de varsa ekleyiniz. Ne abi Blade Runner? "Gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmi, ooo cyberpunk mı istersin, aksiyon mu istersin, felsefe mi istersin hepsi var" dediler, yemin ediyorum katil olacaktım. Ne tırto bir filmmiş bu arkadaş. Milleti böyle gaza getirip izletiyolar, sonra insanlar "Lan benim anlamadığımı düşünmesinler" diye "Ooo hakkaten de dediğin kadar varmış, çok imbaymış be arkadaş" diyor. Benim düşüncem, tırt bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 a clockwork orange diyim o zaman ben, filmin sonunda midem bulandı o derece. sonunu nasıl getirdim onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 A Space Odyssey rakip tanımaz bu konuda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kitabı daha mantıklıdır. ben mesela daha izlemedim bladerunner'ı ve izliyemicem heralde. çünkü kitabını bulamıyorm hiç biryerde. bi yerde de okumuştum yorum olarak. kitaptaki ruhu verememişler diye. philip dick'in genelde verdiği mesajlar hep aynı gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 2001: A Space Odyssey Hakikaten kült bir yapım. 6-7 kere başladım bu filme, henüz ilk 15 dakikasını geçebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu arada space odysee zamanına göre yazılmış bir hikaye olarak efsanedir. arthur c clark'ın döktürmesi ve kubrcik'in yorumu filan.. tarz meselesi işte bazı şeyler. senin tarzına uymaz başkasına uyar yani. clockwork orange da öyle yani. gittiniz en güzel filmleri eleştirdiniz ha ahdusahdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 o zamanlar güzel gelmişe işte insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Werewolf said: A Space Odyssey rakip tanımaz bu konuda sdf. evet ne kadar stanley kubrick fanı olsam da evet a space odyssey hani çekim baabında çok güzel bi film olabilir de yani klasik müzik eşliinde uzay geminin gezegene yarım saatte inmesi falan. ağır biraz. ama herkes çok sever o filmi göya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Güncel bir yapım; Munich. Ben katil oluyordum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 film benim midemi bulandırdıktan sonra istediği kadar kült yapım olsun hiç umrumda değil, içim sıkıldı lan. duvarlar üstüme geldi pişman oldum izlediğime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Asteroth said: 2001: A Space Odyssey Hakikaten kült bir yapım. 6-7 kere başladım bu filme, henüz ilk 15 dakikasını geçebilmiş değilim. ee stalker filan izliyemezsin o zaman sen. tarkovsky filanda. hatta nuri bilge ceylan'da. hep aynı yapıda yönetmenler ve filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 space ody'ye ve clockwork orange'a katılıyorum ki kubrick severim. clockwork kadar OVERrated bir film yok hatta bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bu arada, bu konuların şahı; David Lynch. Kendisine kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Clockwork Orange Braveheart Meet Joe Black Saw Bunlar da benim gözümdeki overrated filmlerin başında gelirler. (Blade Runner'i seviyor muyum, evet, en sevdiğim ilk 5 film içinde sayarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konu salt overrated geyiğinden ziyade, AABİ ŞAHANE GÖNDERMELER VAR BURDA İNSANIN ŞUNLA BUNLA MÜCADELESİNİ ANLATIYO ALTTAN ALTTAN vari tavırlarla yüceltilen filmler. Bunu yapan angutlar ciddiye alınası insanlar olmasa da, net ortamına doluştukları için delirmek için yeterli bir sebep teşkil ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yukardakilerin hepiciğini çok seviyorum ama teen slasher filmler, elm sokağı serileri, katil bebek chucky miydi neydi işte o seri hep BERBAT ÖTESİ! gelmiştir. hani çoğu eski filmler olan bu filmleri bi kere bile baştan sona izlemeye gücüm yetmedi... Korkudan titretmek yerine sıkarak öldürmek gibi bir mottosu olduğunu düşündüğüm bu filmleri parça parça görmekle hiçbir şey kaybettiğime inanmıyor ve hatta yerlerine başka kanallarda başka bişiler seyrettiğim için kendimle gurur duyuyorum efenim.. ne kötü filmler bunlar yahu.. ki bu filmler dantel tayfanın dolduruşuyla zorla izlettirilen ancak bi numarası olmayan filmlerdir. ne olacağı çok bellidir zaten falan filan.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ARKADAŞLAR KONUMUZ "OVERRATED FİLMLER" VEYA "GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ FİLMLER" DEĞİL. KONUMUZ, ENTEL TAYFANIN DOLDURUŞUYLA KİTLELERE ZORLA İZLETTİRİLEN AMA ASLINDA BİR NUMARASI OLMAYAN FİLMLER. LÜTFEN KONUDAN KAYMAYALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben oturup 6 saatlik bağımsız çek filmi bile seyrettim. bu konuda entel tayfa dediğin kısıma giriyorum heralde ama zorla seyrettirilen balon filmlerden bahsediyosun buda demektirki enteller dediklerinin overrate etmesi diil mi? kavram tartışmayalım lütfen ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ozaman eternal sunshine of a spotless mind diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Zorla seyrettirilen balon filmlerden bahsetmiyorum, hayır. Onlardan bahsediyor olsak "OLM HAFTASONU AMERICAN PIE BETA HOUSE'I IZLEDIK, ALTIMIZA SIÇTIK GÜLMEKTEN" gibi örnekler verirdim. İnsanların çok afedersin bi bok anlamamalarına rağmen "Ooo inanılmaz göndermeler var" "Oy oy çok orjinal bir konuyu ele almış" "Vay be, bu kadar normal bir konuyu nasıl da muhteşem işlemiş" diye yorum yaptıkları tırt filmlerden bahsediyoruz. Kavram tartışalım isterseniz, benim için sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 garip yani. ne biliyilm clockwork orange a bunları diyosunuz ya.. aslında o kadar mantıklı ki mesajları. sadece işleniş biçimi size uymuyor bence. öyle düşünmek lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 David Lynch e laf yok lan döverim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 clockwork orange a laf atmanızı anlamış değilim. film kültlükten ölüyo resmen.. hatta en iyilerinden biri. biraz anlama çabası gösterilerek izlenirse bakıcaksınız ki size de mükkemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 o zaman kült anlayışı kişiden kişiye göre değişebilen bir faktör kült film dediğin bana göre back to the future üçlemesi gibi olur. her serisi biribinden imbadır. 100 kere izlememe rağmen hala beni şaşırtır. mesaj vercem diye takla attırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 pulp fiction ? bunun hakkında ne düşünüyosun bare çok merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar