Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ehe kaç gundur soruyodun griz varmı bişeyler diye aha buyur :) alıcısı varmı bilmiyorum ama bulunur auction yaparsanız forumda yakın bi zamanda talusian leathery hide çıkmıştı o da bu kalitedeydi toplamda o yuzden cok abartı bi fiyata satamayabilirsiniz :) neyse ozellikleri şunlar ismi: Amehi Lokian Leathery Hide OQ 933 SR 1000 lokian leathery hide veren yaratiklar Desert Vesp (baby) Dune Kimogila Elder Snorbal Female Enraged Dune Kimogila Enraged Kimogila Giant Dune Kimogila Giant Kimogila Giant Spined Snake Gurk Gatherer Gurk Tracker Gurk Whelp Gurnaset Gurnaset Hatchling Kimogila Kimogila Hatchling Lowland Salt Mynock Perlek Perlek (baby) Perlek Ravager Perlek Scavenger Recluse Gurk King Riverside Sulfur Mynock Riverside Sulfur Mynock (baby) Salt Mynock Salt Mynock (baby) Shaggy Gurk Youth Spined Snake Spined Snake Recluse Spined Snake Recluse (baby) Sulfur Pool Mynock Young Spined Snake [signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 he ayrıca şu threade bi bak griz http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=kettemoor_trade&message.id=22747[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar