Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC Download yardım:)


Lucemferre

Öne çıkan mesajlar

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama radikal bir kararla wow kariyerimi bitirip aoc a başlamaya karar verdim. Malum yaşı başı aldık son bi hardcore yapmak istiyorum..
Sistem performansı age of bugs hepsine eyw dedik demesinede şöyle bi problem var oyunu hiç bir yerden bulamıyorum. Türkiye de yeni partinin gelmesini beklemektense internet den indirmeye karar verdim. Nerden ne şekilde indirebilirim bilen arkdaşlar bir yardımcı olabilirse çok makbule geçer yada an itibariyle satan bir yer varsa istanbulda bildiginiz dahada makbule geçer şimdiden teşekkürler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda download etme olayını buldum sitenin ara yüzü evlere şenlik:) Download ı başlattığımda AOC EU CLIENT i indirdi masa üstüne ona tıkladıgımda ise otomatik olarak lime wire ı açtı 13.5g AOC Locating Sources halinde beklemede daha önce hiç netden oyun indirmedim doğru yoldamıyım emin dilim pek içime sinmedi:) belkide arkdaşın dediği gibi beklemeliydim:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deliricem ben de hiçbiryerde yok.
sadece gittigidiyorda var ki çok pahalı. ayrıca bimeksin atatürk havalanı şubesinde 100 tane fln varmış yakın olanlar gitsin de ben gidemedim belki yarın sabah giderim.
gamerslot dışında hem dl hem cd-key alabileceğimiz bir yer varmıdır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...