Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 oyunu daha kurmadım ama gamepadsiz oynanmaz bi boka benzemez diyorsanız şuan intihar ediyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Gamepad dediğin 10 ytl birşey >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kıbrısta bulması mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 senko said: eeth bi devil may cry^da böyle bitti. sanırım gamepad'ım bozuldu ama bide parmaklarım ağrıyor özellikle başparmağım :) yalnız bişi sorcam bu dmc4 3ten sonra 2den önce mi geçiyor? yamato bizde olduğuna göre 3ten sonra olması lazım, vergilin gg olmuş olması lazım yani 3 aslında ilk oyun zaten sıralama şöle olması lasım 3-1-2-4 ben dark knightta oynim dedim oynadim da ama 2 tane blitz gelince beceremedim var midir bu konuda tip sahibi arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 atari oyunlarını sevemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oyun biraz bayıkmış, ama senaryo ara videolar falan hoş, oynama kısmı olmasada film gibi izlesek keşke. gyro bladeli yerde takıldım :/, 4 tanede 3ünü buldum 1 tane nerdeki, şaka maka iyi zamanımı yedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Devil may cry fanı olarak bu serisini de oynamalıyım diye düşünüyorum fakat ps3 üm olmadıgı için pc de oynucam.Şu aşağıdaki gamepad yeterli gelir mi acaba :) http://www.hepsiburada.com/logitech-precision-gamepad-6-tus-usb-963335-/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd19462#tablnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 analoglu bi şeyler tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 13. bolumde klavyeyi kirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar