Venator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ben de çok fazla beğenmedim. Duygu seli evet de, biraz fazla melankolik olmuş gibi, Scenes from a Memory duygu yoğunluğu açısından daha iyiydi ayrıca. Performans ve müzik kalitesi olarak (her albümlerinde olduğu gibi) DT gayet iyi, ama bu sefer çok da hoşuma gitmedi. Ne bileyim dinlerken o tadı alamadım açıkçası. En eski albumlerinden Images & Words ve Metropolis çok çok daha iyi bu albüme göre.[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 çıktığı zaman güzeldi . sen dinlemekte geç kalmışsın. bozulmuştur şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 O nası oluyo :P Images & Words hala müthiş bi albüm bence, zamanla bozulmaz öyle albümler koaly kolay.[signature][hline]People should know when they're conquered Quintus - Roman General Gladitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Zewk meselesi bu beyenirsin beyenmessin sana kalmış ama kötü mü iyi mi bu soruya cevap vermek bize düşmes sanki hani mesela yani olsagerek[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar