slayeer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence çok kötü albümmüş yaws[signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 neye göre çok kötü ? sevmemek olabilir de ço kötü demek hmm :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayeer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 yaw hiç bi ytse jam erotomania metropolis havası yok![signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 dınleme o zaman hatta sus burayı da mesgul etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayeer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 neden böle dayılandın yaw ama öle değil mi haklıyım?[signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben buraların yengesiyim six degrees de en sevdıgım album haklı falan da degılsın [Bu mesaj Volfied tarafından 08 February 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bence de Falling into Infinity'den sonra en zayif albumu grubun... ama iste zevkler denen bi olay var degisio kisiye gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 slayeeer daha iyisini çalardı :)[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 kim buralarin dayisi pardon? kendinize gelin kavga falan etmeyin kisiden kisiye degisir, bence The Glass Prison bateri olarak superken arkaya scratch table falan sokmalari kotu olmus. Sanirsam album iki cdydi, bir tanesi birlesik parcalardan olusan 42 dakikalik tek parca yaniliyor olabilirim, ama gene de guzeldi, en iyisi olamaz, o ayri konu.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 valla daa dinlemedim![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben derim ki images and words[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maryjane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 dt nin 2002de cıkan 2cd den olusan concept albumu.. eski albumlerine nazaran daha gewrek bi album olsada yinede cok kotu die abartılmamalıdır. dinlenebilitesi wardır. begenmeyen dinlemesin kardesim.[signature][hline]victims aren't we all ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 diğer albumlerine göre belki daha kötü ki glass prison war o apayrı yok ötesi ama hiç de çok kötü albüm falan deil.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bende beenmemiştim Metropolis Part 2den soraki albümlerini.[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 çok kötü denmez o albüme... ayıp :yapma: çok kötü diye st. anger'a denir. :D[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence cok guzel bir albumdu neden kotu buldugunuzu anlamadım ama zewkler ve renkler tartısılmaz... Yine de guzel album kotu diyemezsiniz:P tezat yaratıyım...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sımdı bu gereksız topıcten ne cıkardık arkadaslar boyle gereksız bı topıc acılırsa ve bız de acana kızıp cevap verırıken napıyormusuz saka da olsa "dayı" kelımesını kullanmıyormusuz kullanırsanız nolur gercek dayı ıcerlenır gelır mesajınızı edıtler sonra sevınır gıder boyunu olcer uzamıs mı dıye bakar uzamamıs sonra uzulur yazıktır uzmeyın dayınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben hic bir yerin dayisi degilim, belki yaptigindan bir ders cikartirsin da insanlarla konusma seklini duzeltirsin diye mesajinin o kismini duzelttim, ve tam tahmin ettigim gibi (burda bir kac saygi duydugum ve nedense cogu, COGU eski olan bir kac uyenin asla takmayacagi bir olayi) sen takip bir de laf sokma ihtiyaci hissetmissin. Demek ki istedigimi basarmisim. Dedigim gibi, ben buranin dayisi degilim, alan yetkilisiyim, dayilananlari da susturmak, yavsaklik yapanlari da susturmak, kirlilik yaratanlari da susturmak bana bu forum yoneticileri tarafindan verilmis bir sorumluluk. Boyumun falan uzayip uzamadigini da olcmedim, o mesaji atanin kim oldugu ustunde dusunmedim editlerken. Sadece editledigim kisinin tepkisini tahmin ettim. Tahminimi dogruladigin icin sagol[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 madem halka maloldu olay ben de topicte söliyim. volfi bence müdahale edilecek bir durum deildi. yanlış oldu.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 evet sen hıc bır yerın dayısı degılsın olamazsın da sen kırlılık yaratanları susturmak lafı altında ıkı kısı arasında gecen en ufak bırsey de sakayla soylenmıs bı lafa atlayıp edıtleyemezsın hele hele sacmalayıp bunu bana goya ders verıp konusma seklımı duzeltmek ıcın yaptıgını savunamazsın sana eskaza bı sorumluluk verılmısse bıl kı bu mıllete ders verdıgını sanman ıcın verılmemıstır. ben ne senın dostun ne arkadasın ne de eskı uye oldukları ıcın adam sandıgın kısılerden degılım yanlıs bırsey soylemıssem sılersın benım agzımdan soylenmıs gıbı edıtleyemezsın. madem tepkımı tahmın etme yetenegın var ıstersen aynı sey bı daha yaparsın tekrar ederız bunu. ders vermekmıs tahmın etmekmıs lafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: horacegoesskiing, 09 February 2004 06:56 tarihinde demiş ki: madem halka maloldu olay ben de topicte söliyim. volfi bence müdahale edilecek bir durum deildi. yanlış oldu. +1[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Efenim Kafayı mı yediniz ? DT'nin 6DOIT albümünün 2.cd deki 6DOIT şarkısı bence progressive rock da bir masterpiece dir ve dt bu albüm ile kendini aşmıştır... 6DOIT'teki duygu selini başka albümlerinde bulamazsınız bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Sly-One, 09 February 2004 00:20 tarihinde demiş ki: diğer albumlerine göre belki daha kötü ki glass prison war o apayrı yok ötesi ama hiç de çok kötü albüm falan deil. yok ötesi ne demektir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ahaha o albümün 2. cdsindeki bi çok şarkı bariz tool akorları..[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bende begenmedim..nedirki.. begenmek zorunda degiliz.. iyi degil derken zaten ayrıca belirtmeye ne gerek varki herhalde adam yok efendim notasyonu ölçüleri armonisi geçişlerini müzikalite olarak inceleyip yok bu albümü yapamamışlar demek istememiş. tabiki dinlemiş ve beğenmemiş işte bunu böyle anlamak lazım. dreamtheater ın avukatı olmak sizlere mi düştü arkadaşlar.. adamların ne kadar yarmış oldukları zaten ortada.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar