Xærø Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Sakarya-Akyazı Yazıma Ekşi Sözlükten Akyazı ile ilgili bir alıntıyla başlıyorum; said: "kalpazanlar diyarıdır. adapazarının örnek suç mahalli olarak okullarda okutulması bilgisini de kenarda tutarak diyebiliriz ki sahtecilik fakültesi akyazıdadır. bir sürü kalpazanlık efsanesi vardır buraya dair. derler ki amerikadan adamlar gelmişler "nasıl yapıyorsunuz bu dolarları bizimkilerin tıpatıpı" demişler. sonra başka adamlar gelmişler, buradaki kalpazanlardan bir kaçını almışlar yanlarında istihdam etmişler. böyle pür yetenek insanlar var orada." Kendi yorumlarıma geçeyim,her yaz Akyazıya giderim,evimiz var,bundan 4 Sene önce Interpolun Web sitesinde "Kırmızı Nokta" olarak adlandırılan tehlikeli suç bölgelerinden biri olmaya hak kazanmış güzide bir ilçedir.. Her türlü,uyuşturucu madde,karı,mafya,kalpazanlık burada vardır,sık sık Jandarma baskını olur Tarlalara,sebebi,kenevir ekimidir.. Bir baskında,bizim köyü bastılar,Akyazı'nın Alaağaç köyü olur burası;Yaşlı bir amca,görseniz nur yüzlü bişi,gece rüyama girsede bana atyarışı tüyosu versin diyeceğiniz cinsten,bu yaşlı amca mısırların arasına hint keneviri dikmiş.. Jandarma Başçavuşu;Amca bu hint kenevirleri ne arıyo burda? Yaşlı Amca;Evladım kuşlar geçerken tohumunu düşürmüş heralde Jandarma Başçavuşu:Amca bu Kuşlar bu tohumları sırayla ip gibi mi düşürmüş? Görseniz,amcanın kuş düşürdü dediği kenevirleri,hepsi ip gibi muntazam dikilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 paylaşım için sağol diyesim geldi hihi garip bilgiler^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar