dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sınırın nerede olduğu önemli değil ki.. belediyelerin güç gösterisi ve yaklaşan seçimler sebebiyle iş yetiştirme telaşesidir. nasıl önüne geçilir? adam gibi oy verirsiniz! şaka gibi ama adamlar tüneller seçimlere yetişsinler diye deli gibi baskı yapıyorlar mesela! ya da her seçimde gecekondulara göz yumulmasını düşünün.. seçim dönemleri böyle şeyler yapılır, bildiğiniz gibi işte. dahası şimdi canla başla çalışan bu belediyeler (x,y,z değil hepsi aynı şeyi yapıyor) okullar açılmadan önce yol çalışmasını bitirmez, kar gelmeden önce hazırlıklarını tamamlamaz ve sağnak yağışlardan önce mazgalları falan temizlemez.. bizim halkımız da seçimlerde gider oy kullanır.. afferin! mesela -kökenini boş verin- ben kadıköy'de senelerdir -lafın gelişi- çalışan ve sadece "kadıköy chp'nin kalesidir" geyiği olduğu için oy toplayan pek sayın avukat (ünvanı ile yapışıık ego insanı izlenimi veriyor ama bunu hiç atlamaz) ehem ne diyorduk.. sayın av. selami öztürk'ten hiç mi hiç hoşnut değilim. bırakın büyük şehir belediyesi ile çıkan sorunlar yüzünden (farklı görüşlere sahip belediyelerin birbirini çelmelemesi) kaynaklanan olayları, adam belediyeden 300m yarıçapında bi daire içini dahi temiz tutamıyor. etraf çöplük gibi! beldiyeden yukarı çıkarken, minibüs yolunda kurbalıderenin üzerinden geçen köprünün üstü delik deşik! tamam ana arterler büyükşehire ait tamam ama bağdat caddesi ile ilgilendiği kadar, caddebostan ile ilgilendiği kadar ilçenin diğer başka hiçbir yeri ile ilgilenmeyen, hiçbir şey yapmayan bir adama ne diye oy vereyim. chp'li diye mi? buradan ahanda! alır oyu! diyorum. bende bu adama oy moy yok hacı.. şu ana kadar verdim, hiçbir şey almadım. vermiyorum! aynı şekilde başka bir ünvan düşkünü pek sayın mimar kadir topbaş'ın yaptıklarını da unutmadık -paramızı taksim'de çin granitlerine gömmesi falan- o da bundan sonra benden oy moy alamaz. yok! netekim biz de fanatizmle oy verildiği sürece, göz boyamasına oy verildiği sürece gece 2de çizgi de çekerler, gece kondulara izin de verirler..
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bu saatten sonra zaten CHP oy alamaz benden, yillardir cozemediler su igrenc kokuyu. Cozecez demelerine ragmen bir hareket yok. O kadar berbat ki yolda kusacak gibi oluyoruz. Midemiz agzimiza geliyor. Bir de nezih yer olacak Atakoy. Sadece vaat. Siyaset boyle birsey iste. Allah'tan yurtdisina gidiyorum da oy kullanmayacagim bu belediye secimlerinde. Kullansaydim kesinlikle CHP alamazdi oy, AKP'ye zaten vermiyorum. Bos atardim herhalde o da Bakirkoy oldugu icin CHP'ye giderdi.
Öne çıkan mesajlar