elm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 subz said: yarım yamalak bilgilerle yarım yamalak yorumlar. Orda otele sıkıştırılan insanların yakılmasının altında ne gibi sebepler vardı biliyormusun? Okudun mu hiç o yakılma zamanında olan olayların iç yüzünü filan? Söyle bir söz paticikte söylenmiş ve millet buna küfür etmiş.Böyle birşey herhangi bir grupta söylense bence gayet kötü şeyler olur kesin kavga çıkar ya da iyi ihtimalle bunu söyleyen inanılmaz dışlanır.Paticikteki tepkiye şükretmek lazm bence. Ülkede yaşanan sol sağ çatışmalarını bu kadar basite indirgemek , türkiyeyi yıkmaya çalışan dış güçlerin oyunundan başka bir şey değildir demekte bilgi eksikliğidir , kafayı kuma gömmektir.
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Abi basite indirgeyecek birşey mi söyleddim ben? aksine olayın daha derin olduğundan bahsettim. Ülkedeki bir kesimin özgürlüğü , o kesimin yaptığı katliamlarla mı belli olur?
elm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Özgürlükleri bir noktada sınırlamak , onları güvence altına almaktır.Sınırsız özgürlük diye kavram uygulanamayacağını hepimiz biliyoruz.O yüzden müslümanların özgürlükleride bir noktada sınırlandırılmalıdır.Bu sınır laik bir ülkede diğer dinlerinde sahip olduğu özgürlüğünde sınırı olmalıdır ki gerçekten laik bir ülke olunabilsin.Bu noktada işin içine katliamlarda girer eğer sen ülkende bir grubun özgürlüğünü koruyamıyor katliamlara maruz kalmasını engelleyemiyorsan , özgürlük konusunda önceliğin bu baskıcılığı ortadan kaldırmak olmalıdır.Ondan sonra müslümanlarında özgürlüklerini arttırırsın.Müslümanlar radikalleşirken onların özgürlüklerini gittikçe arttırmak diğer dinlerin özgürlüklerini kısıtlamaktır sadece.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 suBzer0, ortaya bir sey atarken oturup dusunmek lazim. O gun orda vahsice gericiler tarafindan katledilen ulkemiz aydinlari bugun paticik.com forumlari'nda mesaj atan insanlarin ailelerinden, cevrelerinden olabilir diye dusundun mu? Bugun bir Yahudi'ye gidip aslinda Hitler hakliydi, yapilan da katliam degil, memleketin hayrina yapilmis bir harekettir diye konusamazsin en ozgurlukcu ulkelerde bile. Bazi seylerin `reddedilmesi` yasaklanmistir. `Ozgurlukleriniz bir baskasinin ozgurlugunun basladigi yerle sinirlidir.` diye ogretilmedi mi bizlere? Umuyorum ki ailenden insanlar canli canli yakilarak oldurulurler, sen de once onlari izlemek zorunda kalirsin, daha sonra da burda birileri sana `hakettiler onlar.` der.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 konuyu okumuyorum hiç bunu üyelere soracak isen demekki onlar yönetiyor forumu forumu kim yönetiyor anlayana kadar yörünge dısına alıyorum seni. kaç bin kere diyeceğiz ?
Öne çıkan mesajlar