Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

English Term Word [ YARDIM ]

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Write about one of the disasters that happened in your country such as earthquakes,floods,fires etc...

konu bu gayet basit.. ben nisanın ilk haftasına kadar müddetim var..sağolsun millietğimideki .avuk lar bilgisayardan çıkartmayı yasaklamış elle yazıcaz.. lütfen yardım edin..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

ehe olur ya word work olcak bazı sazanlar düzeltmeye gircek şimdi foruma :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

ne yardımı istiyorsun ki gayet açık herşey?
en kolay bilgi bulabileceğin şey son deprem onu yap işte[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

ya ödevin kolay olduğunu bende biliyorumda.. bir kaç senedir üst üste deprem olayını alıyorum farklı bir web sitesi bulursanız diye şey ettim :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...