SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Karag8z said: atamaları cumhurbaşkanı yapar , Cumhurbaşkanımızda her yönü ile laik bir kişilik! (yoksa yanlışmı düşünüyorum) yanlış hatırlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ntv yi açın aysun kayacı konuşuyo lolol. "eh tabii yani anayasa mahkemesinin görevi anayasanın değiştirtmemektir" ahahaha ağlıyodum. yannız gereksiz gerildik bir konu yüzünden. 1 seneyi geçti değiştirsek şu konuyu. hem chp nin işine geliyo hem akp nin. biri amaçsız bir parti olmasına rağmen oy alabiliyor, diğeri reformlar yapacağına mazlum durumuna düşüp oyunu arttırmaya çalışıyor. peh. chp yerine düzgün bir liberal parti olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bir de aklıma geldi :) CHP türban sorununu çözücez diyordu seçimlerden önce , bakalım bu saatten sonra nasıl çözücek , ben şahsen hemen CHP den bir türban çözüm önerisi bekliyorum. Acaba nasıl yapacaklar , ne şekilde çözmeyi düşünüyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 onlar alttan iliklenen yeri çözüceklerdi. sen yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Jadelith said: ntv yi açın aysun kayacı konuşuyo lolol. "eh tabii yani anayasa mahkemesinin görevi anayasanın değiştirtmemektir" ahahaha ağlıyodum. yannız gereksiz gerildik bir konu yüzünden. 1 seneyi geçti değiştirsek şu konuyu. hem chp nin işine geliyo hem akp nin. biri amaçsız bir parti olmasına rağmen oy alabiliyor, diğeri reformlar yapacağına mazlum durumuna düşüp oyunu arttırmaya çalışıyor. peh. chp yerine düzgün bir liberal parti olsa.. Jadelith, sıkıntı düzgün bir liberal partinin olup olmaması değil. Sıkıntı sağı olsun solu olsun düzgün siyasetçi, düzgün insan olmaması. İnsan insan olduktan sonra, dürüst, haysiyetli, terbiyeli , olgun olduktan sonra sağ olsun sol olsun hiç fark etmez, hiç rahatsız etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kimse türban takmazsa sorunda kalmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Horizon said: sg-1 said: Halk dediğin 80000 kişi. Yol alın artık, böyle ufak şeylerle vakit kaybettirmeyin ülkeye. Mhp artı AKP nin milletvekilleri TBMM 'nin kaçta kaçıdır ? ve bu milletvekilleri adı üstünde "milletin vekilleridmidir" ? al sana 80000 kişi , TBMM millet meclisi diymi ? Yani millet adına hareket edenler. Anayasa mahkemesi atanan insanlar , yasal olarak millet adına karar veriyorlar evet , ama Anayasayı kendi kendine farklı yorum yaparak yetkisini aşıp , sanki anayasa başka bir anayasaymış gibi davranıp TBMM'nin büyük çoğunlukla kabul ettiği yasayı iptal etmesi ne oluyor acaba. Sİze şu soruyu soruyorum , çok samimi düşünüp kendi kendinize cevap verin. CHP bu yasaya onay verseydi bu yasa iptal edilirmiydi edilmezmiydi. Demokrasi tam anlamıyla olmadıkça tarihede bakarsanız CHP nin karşısında hiçbir parti ayakta duramıyor ama CHP de iktidar olamıyor. Sebep ? CHP bukadar doğru bir parti ise neden iktidar olamaz , iktidar olanlar neden CHP sayesinde herzaman devletin kurumları tarafından devirilirler. Buyrun... sg-1 said: Karar doğru mudur yanlış mıdır bilemem. Ama şunu söyleyebilirim ki, topu topu 80K kızın türban meselesi çözülerek veya çözülmeyerek bir şekilde Türkiye gündeminden en az 10 seneliğine uzaklaşmış oldu. Artık daha ciddi meselelere bakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 EagleEye said: kimse türban takmazsa sorunda kalmaz :P herkes takarsa da problem kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 eskiden türban mı vardı azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Thiras said: Jadelith, sıkıntı düzgün bir liberal partinin olup olmaması değil. Sıkıntı sağı olsun solu olsun düzgün siyasetçi, düzgün insan olmaması. İnsan insan olduktan sonra, dürüst, haysiyetli, terbiyeli , olgun olduktan sonra sağ olsun sol olsun hiç fark etmez, hiç rahatsız etmez. yani. hiçbir ülkede düzgün siyasetçi yok : P belki japonyada filan vardır ama yani bizim yarımkürede yok öle bişi :) düzgün insan lafı da çok beğendiğim bir laf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 SoulCube said: EagleEye said: kimse türban takmazsa sorunda kalmaz :P herkes takarsa da problem kalmaz. Buyrun İran'a alalım sizi. Her türlü vize, oturma ve çalışma hakkı masraflarınızı ben çekiyorum. Çok ciddiyim, verebilirim parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yok bundan sonra artık şöyle yapalım; Bırakalım Din CHP'nin dini olsun afişlerde yazdırdıkları gibi. Böylece dini yaşayan insanların hakları laikliğe aykırı olmamış olur CHP desteklediği ve CHP nin dini olduğu için. Böylece sorun kalmamış olur herkes rahat eder , CHP de iktidar olmuş olur amacına ulaşır. Sonrasında devlet nasıl yönetilir Allah'a emanet gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 said: Demokrasi tam anlamıyla olmadıkça tarihede bakarsanız CHP nin karşısında hiçbir parti ayakta duramıyor ama CHP de iktidar olamıyor. Sebep ? Chp'nin şu ana kadar seçim öncesi fakir halka erzak dağıtıp, neredeyse her evi arayarak reklam yapmaması ve genel başkanının türkiyenin en büyük şirketlerine yüzde elli ortak olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Horizon said: Yok bundan sonra artık şöyle yapalım; Bırakalım Din CHP'nin dini olsun afişlerde yazdırdıkları gibi. Böylece dini yaşayan insanların hakları laikliğe aykırı olmamış olur CHP desteklediği ve CHP nin dini olduğu için. Böylece sorun kalmamış olur herkes rahat eder , CHP de iktidar olmuş olur amacına ulaşır. Sonrasında devlet nasıl yönetilir Allah'a emanet gideriz. Türban = Din diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Horizon said: Sonrasında devlet nasıl yönetilir Allah'a emanet gideriz. Zaten yaklaşık 20-25 yıldır allah'a emanet gidiyoruz. Pek değişen bir şey olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Horizon said: Böylece sorun kalmamış olur herkes rahat eder , CHP de iktidar olmuş olur amacına ulaşır. Sonrasında devlet nasıl yönetilir Allah'a emanet gideriz. bu ne alaka,sanki türkiye kurulduğundan beri akp yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cumhuriyet halk partisi hayatı boyunca iktidar olmadı olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 xueshen said: said: Demokrasi tam anlamıyla olmadıkça tarihede bakarsanız CHP nin karşısında hiçbir parti ayakta duramıyor ama CHP de iktidar olamıyor. Sebep ? Chp'nin şu ana kadar seçim öncesi fakir halka erzak dağıtıp, neredeyse her evi arayarak reklam yapmaması ve genel başkanının türkiyenin en büyük şirketlerine yüzde elli ortak olmaması. CHP nin bankası olan tek parti olduğunu atlıyoruz heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evet olabilmesi için din üzerinden siyaset yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 chp bankanin sahibi degilki hisseler var chp yoneticileri ordan ceplerini doldurmuyor ne gereksiz bir kiyaslama olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 inönü yerine celal bayar milli reis olsaydı keşke 38de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Lopeth said: evet olabilmesi için din üzerinden siyaset yapmalı ne derlerdi alakaya çay demle? öle bişiler vardı unuttum : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 rahmetli menderes yerine bizim köyün sarıkız ı iktidara geçseydi keşke.nasıl cereyan verdiyse rejime,hala ufak ufak çarpıntı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Thiras said: SoulCube said: EagleEye said: kimse türban takmazsa sorunda kalmaz :P herkes takarsa da problem kalmaz. Buyrun İran'a alalım sizi. Her türlü vize, oturma ve çalışma hakkı masraflarınızı ben çekiyorum. Çok ciddiyim, verebilirim parasını. Parasını verirsen her türlü giderim hatta cep numaramı da veriyim istiyosan pm ile verebilirm ama kçmak yok ciddi ciddi bütün masraflarımı karşılayacaksın okay? Allah carpsın ya msraflarımı karsıla direk gidicem. hhaha gaza gel adamlardaki :D sviyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 O mesajdan biri türban=din diyosun demiş , diğeride sanki hep akp iktidardı ne alaka demiş. Nasıl okudunuz o yazıyı... @SG-1 Türban = Din demedim sence öyle ise öyle olsun. Dini inancı gereği takan insanlar var , e yazdığım yazıda gayet mantıklı bu yönden. Sen başka yönlere çekmeye çalışıyorsan benim sorunum değil. Sorun CHP nin iktidar olamaması ve muhalefet olduğu her dönem her zaman kriz çıkarma kabiliyetidir. Muhalefeti herzaman laiklik , cumhuriyet , rejim elden gidiyor ana fikri ve söylemi altından yaparak kriz çıkaran partidir. Din elden gidiyor fanatiklernin şimdiki modern versiyonu aynen CHP dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar