Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Selam, çok profesyonel olmayan(günde 5-10 işlem için),boş dvd veya cd üzerine doğrudan kaliteli renkli baskı yapaiblen bir makine arıyorum.İnternetten araştırdım fakat Philips Lightscribe ürünü dışında bir bilgiye ulaşamadım.Lightscribe ile sadece özel boş dvd lere baskı yapılabiliniyormuş.Benim aradığım makine ise şu hani 10-15 ytl ye satılan ps2 oyunlarının üzerindeki gibi baskı yapabilen ama öyle bi oda kadar yer kaplamayacak bi makina.Bu hakkında eğer bilginiz varsa,beni bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 http://www.google.com/products?hl=en&client=opera&rls=en&hs=xEG&q=disc+printer&um=1&ie=UTF-8 diye birsey buldum, bilmem begenir misin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 benim bildiğim özel kağıt var ve o kağıda normal printerda yazıyosun sonra yapıştırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 printer lar yapiyo onu. epsonun bi yazicisi war bende, kendi software i ile yapabilirsin, ya da nero nun ek bi yazilimi war cd cover designer tarzi bi$ey, onunla da yapabilir sonra da cikti alabilirsin.. onemli olan sticker kagit alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ilginiz ve hızlı cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Mum un linkindeki makineler benim aradıklarım.Demekki anahtar kelime disc printer mış...bundan sonrası bana uygun olan makineyi bulup Türkiye'de satılıp satılmadığını araştırmak.Tekrar teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende canon pixma ip4300 yazıcı var, ne bulsa üzerine baskı yapabiliyor :F fotoğraf kağıdına cd dvd üzerine t shirt'e fln baskı yapabilio 120-130ytl ye almıştık hepsiburada'dan ama şu anda bu modeli göremedim ip4500 var o da 200ytl olmuş vatanda da yok bizimkinden ne oldu bilmiom :F ama tavsiye ederim:) cd-dvd ye baskı yapabilmek için bişi var onu koyuyon yazıcı ona baskı yapıo sonra o yapışkan şeyi cd*dvd nin üzerine yapıştırıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar